Društvo

Niška humanitarka Marina Adamović dobila kolica sa kabinom

Niška humanitarka, Marina Adamović , nedavno je uputila javni apel da joj se obezbedi vozilo kojim bi, bez obzira na vremenske uslove, mogla da se kreće kroz grad i prikuplja priloge za teško obolele kojima je pomoć nephodna. U ime Fondacije za zdravstvo Goran Radojković je obezbedio kolica sa kabinom, zbog čega mu je ona neizmerno zahvalna.

„Vremenski uslovi i sve veći broj mladih, kojima je pomoć potrebna, naterali su me da se obratim javno gradu da mi se obezbedi službeno vozilo. Niko nije reagovao. Dosta je ljudi uplaćivalo novac na moj račun ali ja smatram da je taj novac od građana potrebniji teško obolelima kojima je finansiska pomoć neophodnija. Sav taj novac ja sam sa svog računa prebacivala na račun fondacije Budi human“, kazala je Adamović.

Ona je dodala , da je skoro izgubila svaku nadu kada je Goran Radojković obavestio da će dobiti kolica.

„Bila sam presrećna, to je zaista velika pomoć i sada nesmetano, bez obzira na vreme, mogu da se krećem kroz grad i da što je najvažnije skupim što više novca mogu za decu i ljude kojima svaki dan i svaki prikupljeni dinar mnogo znače“, rekla je Adamović.

Podsetimo, Marina Adamović je od grada tražila da joj se obezbedi službeno vozilo, na šta, kako kaže, niko od nadležnih nije reagovao.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com