Sport

Niška bokserka na međunarodnom turniru u Vrbasu

Aktuelna prvakinja države u boksu, Nišlijka Nina Stajković, učestvovaće sa reprezentacijom Srbije na Juniorskom kupu nacija u Vrbasu. 

Ovaj međunarodni turnir koji inače važi za najveću boksersku manifestaciju tog tipa na Balkanu, biće održan u organizaciji Bokserskog saveza Srbije i Vojvodine, opštine Vrbas i vrbaskog Boks kluba „Čarnok“.

Program će trajati od 24. do 27. avgusta.

Turnir će okupiti najbolje svetske boksere uzrasta 15 i 16 godina u muškoj i ženskoj konkurenciji, a učešće je do sada potvrdilo 18 reprezentacija.

Boje Niša braniće 15-godišnja Nina Stajković, članica bokserskog kluba “Naissus” koja je već pokazala da je budućnost srpskog boksa iako se ovim sportom bavi tek 2 ipo godine.

Nedavno je učestvovala na Državnom prvenstvu A klase održanom upravo u Nišu, gde se okitila zlatnim odličjem. Na “Naissus boxing night” spektaklu održanom ovog leta na nišavskom keju, Nina je uz veliku podršku publike savladala Mariju Šveljo iz Rume u veoma uzbudljivom meču.

Ako je ovako počela, od Nine u narednim godinama možemo da očekujemo samo medalje i uspehe.

Redakcija Niških vesti želi puno uspeha srpskoj reprezentaciji na turniru u Vrbasu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com