Društvo

Niška Banja uskoro dobija Turistički info centar

U centru Niške Banje počeli su radovi na rekonstrukciji Turističkog info centra.

Radove je obišao predsednik Gradske opštine Niška Banja Dušan Živković, koji je zadovoljan kako renoviranje napreduje.

“Nakon više od deset godina dobićemo mesto koje će biti polazište svih naših gostiju. U centru će turisti moći da dobiju kompletne informacije o atrakcijama, turističkim događajima, mogućnostima smeštaja, kao i turističke brošure”, poručio je Živković.

Rok za završetak radova je planiran i dogovoren za 30 dana.

Posetioci Niške Banje imaće priliku da se upoznaju sa bogatom turističkom ponudom, sadržajima i aktivnostima koji su im na raspolaganju u novom i moderno opremljenom info centru koji će im biti lako dostupan jer se nalazi u strogom centru.

Info centar predstavlja spoj tradicionalnog i modernog, a turistička ponuda Niške Banje i Niša biće predstavljena kako putem štampanih brošura, prospekata i flajera, tako i putem savremene tehnologije, promo filmova koji će se prikazivati na TV ekranima.

Osim informacija o najposećenijim lokalitetima, aktivnostima i sadržajima koji su im na raspolaganju, turisti će moći da dobiju i korisne informacije koje će im olakšati boravak (informacije o smeštajnim kapacitetima, radno vreme privrednih subjekata i važne kontakt telefone).

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Niška Banja je već imala Turistički info centar ! Tako da bi poštenije bilo da se kaže da “Niška Banja obnavlja rad Turističkog info centara ” !

  2. A sefica ce verovatno biti sadasnji student i dama iz udruzenja Kruna,ako je uspela sa 50 i kusur da kupi diplomu iz Leskovca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com