Društvo

Nišlijka u top 5 najlepših na svetu. Bravo Venera!

Na međunarodnom izboru lepote koji je održan u Nju Delhiju u top pet plasirala se osamnaestogodišnja Nišlijka Venera Stanisavljević.

 

“Čestitamo našoj dragoj Veneri Miss Teen Serbia na ulasku u top 5 na ovom prestižnom takmičenju.
Lepota sa smislom uvek pobedjuje i vodi ka vrhu, a ne zlato, svila, kadifa i puno kofera. Nasa Venera je baš to, obrazovana, talentovana, vaspitana, odgovorna….. Bravo Venera nastavi u tom pravcu. Hvala svima koji su pomogli i podrzali njen odlazak, nasem timu i njenoj porodici.”, saopštio je Mis Srbije.

Njena majka Maja Cakić Stanisavljević napisala je na fejsbuk strani da je Venera na ovo prestižno takmičenje otišla sama, sa jednim koferom, dok su druge devojke iza sebe imale tim i u Indiju došle sa po šest kofera. Ona je pokazala da nije važno šta je u koferu, podigla se kao feniks i dostojanstveno odbranila boje svoje zemlje.

“Put je bio izuzetno dug,i naporan i lak, sa suzama tuge ali više radosti,mnogo puta sama ali uvek u mislima voljenih osoba,nekada ljuta i češće radosna… Nikada ostavljena. Prošla Srbiju, svoj grad zamenila Beogradom, doživela uspeh u Egiptu i sada trijumfovala u Indiji,u Nju Delhiju, na moj veliki ponos postala je jedna od 5 najlepsih u svetu sa lentom Miss Teen Europe.”, napisala je Venerina majka i zahvalila se timu iz organizacije “Miss Serbia” koji su sve vreme vodili računa o njenoj ćerki.

Da podsetimo, Venera je jedina devojka sa juga i jugoistoka Srbije koja je uspela da se plasira u finale za Miss Srbije u organizaciji Miss Yu companije. Ovo takmičenje bilo je izazov za preko 700 devojaka koliko se prijavilo na kasting.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

3 Komentara

  1. Pomeni ime grada sa Jugoistoka, Niš breee!!!
    Nece ti olovka puci. Niš, kao region gde ga se sete samo pred izbore. E, odatle je Venera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com