Promo vesti

Nišavom plovi jedna mala Barka…

Vole Nišlije da posle burnog dana u uplove “u mirnu luku”, a najčešće je to kafana. Posle svakodnevnih obaveza, problema, jurnjave i dilema, ono što nam treba jeste odmor i boravak u mestu koje će nam vratiti energiju i napuniti baterije za predstojeće izazove.

Najbolje  mesto je tamo gde Nišavom plovi Barka

Nema greške kada je u pitanju niška kafana! Pa još i sa niškim specijalitetima, uz muziku “na uvce”. Tamburaši znaju kako da svojim tonovima učine tu zajedničku plovidbu još sigurnijom i, po potrebi, veselijom. A tu je vikendom i dobara bend sa klavijaturama, koji okupi omladinu sitne sate.

Kafana je na raspolaganji i za sve vrste proslava do 150 gostiju, od rodjendana, venjčanja ali i prednovogodišnje proslave.
Kafana Barka

A što se jela tiče, tu je nezaobilazni specijalitet iz domaće kuhinje. Šta bi drugo nego – prasence. Pripremljeno u posebnoj pećnici za praseće pečenje, garantujemo da će biti po svačijem ukusu i što je najvažnije, lepiti se za prste, jer da je drugačije, ne bi valjalo. Pored toga, na meniju je i specijalitet kuće – butkica za dvoje, ali i ukusna teletina ispod sača, uz svakodnevna jela po porudžbini gostiju.

Kafana Barka

Da sve protekne u najboljem redu, pored već obezbeđene muzike i hrane, pobrinuće se i veliki izbor vrhunskih regionalnih vina i domaćih rakija. Uz dobru rakijicu tu je i dobro meze, a kad se jelo lepo “slegne” i dođe vreme da se pođe kući, lako ćete pronaći svoj automobil na obližnjem parkingu, sa video nadzorom (za svaki slučaj).

Kafana Barka
Kafana BARKA
Bulevar Nikole Tesle 1
066 80 11 948
Facebook

Vidimo se u novoj niškoj kafani “Barka” da steknemo neophodno iskustvo i poverenje u one koji će znati da ih i u narednim godinama očuvaju.

Dobro došli !

Kafana Barka
]

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button