Video

NIŠ VELIKO GRADILIŠTE: Grade se ulice punom parom

Zbog velike frekvencije saobraćaja radovi u Pantelejskoj ulici umesto 30 dana, kako je najavljeno, trajaće dve nedelje dana, rekao je prilikom obilaska radova gradonačelnik Niša Darko Bulatović.

Osim Pantalejske ulice planirano za 14 dana će biti završene i obe raskrsnice sa ulicama Kosovke devojke, Kralja Vukašina, Ratka Pavlovića i Vojvode Mišića.

“Saobraćajnice se rade na više lokacija u GO Pantelej, radi se i Studenička ulica, Jagodinmalska ulica, završena je ulica Vojislava Krstića, radi se vodovodna mreža u ulici Franca Vintera i završava se Bulevar Nikole Tesle sa svim kružnim tokovima”, istakao je Bulatović.

Gradonačelnik je najavio da će sledeće nedelje građevinske mašine otići u Gradsku opštinu Palilula, ali i u selima. Kazao je da se ponavlja prošla godina kada je Niš bio veliko gradilište.

“Grad se ne zadužuje ni jedan dinar da bi radio ove stvari, niti podiže kredite, već iz sopstvenih prihoda, domaćinskim ponašanjem i dobrim poslovanjem realizuje projekte na koje su građani čekali čitave godine”, kazao je Bulatović.

Pomoćnik gradonačelnika Miloš Milošević  je objasnio da kada je u pitanju Pantelejska ulica, da se trenutno radi presvlačenje oko 400 metara puta. Najavio je i da će tokom vikenda biti završena izgradnja kružnog toka kod Naučno tehnološkog parka.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

4 Komentara

  1. Ovog smrdljivka treba proterati iz grada. Grad treba da vode ljudi koji su rodjeni u Nišu i ciji su roditelji i dedovi rodjeni u Nisu a ne ovakvi invalidi, prevaranti, lopovi, slepci.

  2. Izbori, obećanja, dokazivanje poštenja, utrkivanje ko će više i bolje…
    A sa druge strane realnost, tuga. Ko sedi na javnim funkcijama, ko zauzima stolice uzalud? Da li nekog zanima uopšte šta se dešava u gradu? Koga od njih pametnih i poštenih zanima u kakvom su položaju privrednici ovog grada?
    Da li se neko od njih setio da pita ugostitelje, hotelijere, turističke radnike kako su i šta radili u doba korone. I šta će dalje? Da li se neko setio zaposlenih koji ostaju bez posla ovih dana u nekim fabrikama i firmama? Koliko moraš da padneš i poniziš sebe da te to kao nekog, na nekoj vlasti ne zanima? Koliko moraš da budeš lažno slep da ne vidiš šta se dešava u tvom gradu? Koliko boli odricanje od morala i ličnih vrednosti zarad nekog glasa i neke nove funkcije?
    Imate li savesti prema sebi pitam ja vas? Vas, na odlučujućim mestima, na mestima gde možete nešto da uradite ali ne smete ili ne želite?…Ne, neću dalje da nastavljam…

  3. Naravno malo predizborne kampanje ne škodi, ali malo mu je vremena el padron odozgo dao, umesto mesec dana, samo dve nedelje, upitan je kvalitet radova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com