Društvo

(VIDEO) Niš ukrašen zastavama

Centar grada ukrašen zastavao kao uoči državnih praznika

Centralni gradski trg u Nišu ukrašen je zastavama, osim Trga kralja Milana, duž ulice Milojka Lešjanina i Vožda Karađorđa na stubovima za ulučno osvetljenje postavljene su zastave kao tokom obeležavanja državnih praznika.

Osim što je slika lepa, redakciju Niških Vesti zanimalo je i šta je tačno povod da se ovako ukrasi grad.

Foto: Niške Vesti/Vodeničarski

Nezvanično smo saznali da posebnog razloga za ukrašavanje nema, ali i da nam se bliži slava Grada pa je ovo ukrašavanje dobrodošlo.

Mnogi pominju i da nisu iznenađeni da je grad ovako ukrašen zastavama jer se oseća taj patriotski naboj poslednjih dana.

@niskevesti.rs Nišlije nisu iznenađene da je grad ovako ukrašen zastavama jer se oseća taj patriotski naboj poslednjih dana. #nis #carskigrad #slavagrada #carkonstantin #zastave ♬ original sound – Niške Vesti

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

3 Komentara

  1. A, gde je lokal–patriotski naboj? I,ne moze ga biti,ovde su Nislije statisticka greska! NIS je da se najedemo,oblocemo i naspijemo,da se zivotari od danas do sutra! Predstava za priglupe gledaoce Pinka i Happy-a!

  2. Ej, ti, Kurbla, nemoj ti nas patriote da nazivas “priglupim”, da ne bi sam takav isp’o! Gledam ja i Pink i Happy i N1 i…sve ih gledam i oko sebe gledam i vidim ko je ko, vidim i Srbe i nesrbe i “ko se kojem carstvu privoleo”…Eto, meni bas prija ovaj lokal-patriotski naboj u Nisu, ponosim se takvim Nislijama! Ziveli!

  3. Vera, te zastave su postavili oni koji su prodali KIM pa sad njima prikrivaju izdaju kao lovorovim listom golotinju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com