Sport

“Niš” najbolji u Srbiji

Na kik boks prvenstvu Srbije, održanom ovog vikenda u Boru, u konkurenciji 230 takmičara iz 61 kluba, pehar za najbolji klub osvojili su takmičari Kik boks kluba “Niš” sa osvojenih sedam zlatnih, šest srebrnih i dve bronzane medalje.

Zlatne medalje osvojili su: Ivan Krivačević, Gordana Marjanović, Stefan Stanković, Janja Savić, Nada Krivačević, Nikolina Stevanović i Vladana Radonjić.

Srebrne: Lazar Pantić, Lazar Arsić, Miloš Janković, Jelena Vojinović, Natalija Gligić i Matija Jovanović. Bronzane: Kata Lazić i Anđela Pavlović.

Kik boks klub “Niš” je bio najbolji klub na sva tri održana takmičenja u ovoj godini (K-1, Full Contact i Low kick), i uzastopno godinama unazad brani šampionsku titulu u svim disciplinama kik boksa.

Foto: KBK “Niš”

Prvenstvo je bilo izborno za sastav seniorske i juniorske reprezentacije Srbije, koja će učestvovati na Svetskom kupu u Budimpešti od 2-5. 06. 2022. godine.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com