Virus Korona

Niš na samo korak od 1.000 obolelih od korona virusa u jednom danu

U Nišu je juče korona virus laboratorijskiji potvdjen kod 975 osoba, od 2.228 testiranih, pokazuju najnoviji podaci niškog Doma zdravlja.

Niš je juče oborio sve dosadašnje rekorde i kada je reč o broju pacijenata pozitivnih na kovid, a i kada je reč o broju pregleda. U kovid ambulantama niškog Doma zdravlja pregledana su 4.102 pacijenta, a njih 1.446 se javilo lekarima zbog prvog pregleda, a preostalih 2.656 zbog kontrole.

Ni u jednom talasu korona virusa do sada u kovid ambulantama u Nišu nije pregledano više od 3.500 pacijenata. Zbog ogromnog broja pacijenata Dom zdravlja u Nišu danas je duplirao kapacitet kovid ambulante u centralnom objektu. Srećom, broj hospitalizovanih pacijenata u kovid odeljenjima niškog Univerzitetskog kliničkog centra i dalje polako raste. Juče je na lečenju bilo 119 pacijenata, što je u odnosu na prethodnu nedelju za osam pacijenata više.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com