Sport

NIŠ JE SPREMAN: Kreće Kup “Radivoj Korać”

Sve je spremno za start Kupa “Radivoj Korać” koji će biti održan u niškom Sportskom centru „Čair“ od 14. do 17. februara.

Snage će na niškom parketu odmeriti osam ekipa, pehar brane košarkaši Partizana.
PAROVI ČETVRTFINALA:

ČETVRTAK: FMP Železnik – Sveti Đorđe
Partizan – OKK Novi Pazar

PETAK: Crvena zvezda – Dinamik
Mega Bemaks – Borac Čačak

„Žućkovu levicu“ u poslednje tri sezone osvajali su Mega, Crvena zvezda i Partizan, Niš će i ove godine na rados brojnih Nišlija biti dobar domaćin.

“U ime organizatora mogu da kažem da smo sa naše strane uradili sve na vreme. Kup, što se tiče svih uslova, može da počne. Danas od 12 časova je krenula prodaja pojedinačnih karata na biletarnici, osim za finale, kojih više nema, a nema ni kompleta”, poručio je Uroš Parlić, predsednik Organizacionog odbora i pozvao sve koji dolaze da se pridržavaju pravila o ponašanju na sportskim događajima.

Veljko Bogunović, komesar za bezbednost, apelovao je na sve učesnike, navijače i navijačke grupe da na utakmicama pokažu fer i korektno ponašanje.

“Očekujemo punu halu, ali i da će sve proći u najboljem redu. Mi smo preduzeli sve mere i očekujemo jednu sportsku manifestaciju u pravom smislu te reči i da ona protekne bez incidenata”, rekao je Bogunović.

Potpredsednik KSS Dušan Projović rekao je da je, kao Nišlija, jako ponosan što održavanje Kupa “Radivoj Korać” u Nišu postaje već tradicija.

“Vlada orgomno interesovanje i verujem da hala ima više kapaciteta, opet bi bila popunjena do poslednjeg mesta. Utakmice finala su utakmice visokog rizika, i za njih važi pravilo da niko bez karte neće moći da uđe”, istakao je Projović.

On je dodao da kada se bude pogledala loža videće se koliko je ona “teška” zlatnih medalja i koliko će biti proslavljenih reprezentativaca.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com