Sport

Niš ima vrhunske roleraše: Brdo medalja za SU Extreme!

Članovi SU Extreme doneli su ovog vikenda u Niš pregršt medalja sa međunarodnih takmičenja u Kranju i Sarajevu. Ovo je prvo takmičenje za niški klub u ovoj godini, a počela je i više nego uspešno.

Najpre su učestvovali na međunarodnom takmičenju u brzinskoj vožnji rolera u Kranju, u okviri Alpe Adria Kupa za 2018. godinu. U veoma jakoj konkurenciji takmičara iz Slovenije, Hrvatske, Srbije i Austrije, niški takmičari su osvojili 6 medaljaDarija Antić osvojila je prvo mesto a Marta Branković treće mesto u kategoriji dece do 8 godina, Mitra Branković treće a Petar Anđelković drugo mesto u kategoriji dece 11-12 godina i Irena Anđelković treće mesto u kategoriji 13-14 godina. Trener kluba Nenad Živković osvojio je drugo mesto u fitnes kategoriji.

Dan kasnije niški roleraši učestvovali su i na 2. Sarajevskoj rolerijadi i ponovo osvojili mnogobrojne medalje – Marta Branković je isvojila prvo mesto a Lola Ignjatović drugo u trci devojčica do 6 godina. Darija Antić je bila druga u trci devojčica od 7-9 godina. Mitra Branković je zauzela prvo mesto (10-12godina) a trener kluba SU Extreme Nenad Živković je zauzeo prvo mesto u trci na 2000m seniori.

BRAVO!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com