Promo

Niš ima novi kontakt centar: Švedska kompanija “Transcom” je lider u pružanju korisničke podrške

Švedski gigant u pružanju korisničke podrške je u četvrtak, 21. septembra obeležio zvanično otvaranje centra u Nišu u kojem prvi tim od 60 zaposlenih već pruža korisničku podršku klijentima, za sada na nemačkom jeziku. Ovom prilikom, iz Transcoma su najavili i otvaranje novih radnih mesta u novom niškom objektu.

Proslavi su prisustvovali zaposleni Transcoma iz međunarodnog tima koji su radili na pripremi ovog projekta, kolege iz drugih centara, poslovni partneri i klijenti, predsednik Skupštine grada Niša, dr Boban Džunić , izvršni član odbora Nemačke privredne komore, Alexander Markus, sekretar sektora usluga u Privrednoj komori Srbije, Zoran Marković, generalni menadžer Transcoma za Centralni klaster i Iberiju, Robert Kresing i mnogi drugi. Iako nije bila u mogućnosti da prisustvuje ceremoniji otvaranja, svoju podršku je pute, videa poslala ambasadorka Švedske, Annika Ben David.

Gosti su imali mogućnost da od generalnog menadžera čuju kakvi su naredni koraci Transcoma u Nišu, a nakon oficijelnog dela, obišli su ceo objekat i uživali uz posluženje i muziku.

“Otvaranje nove lokacije u Nišu, najvećem gradu u jugoistočnoj Srbiji i jednom od najstarijih gradova na Balkanu, samo je dokazalo koliko smo kao tim i kompanija jaki, a da su ovakvi poduhvati mogući uz dobru i profesionalnu podršku naših kolega.”, kaže biznis menadžerka Transcoma, Ivana Mitić

Novi centar u Nišu se nalazi se na adresi Stefana Prvovenčanog 15, prostire se na pet spratova i zapošljava oko 60 zaposlenih, dok je u planu rad na popunjavanju kompletnog kapaciteta zgrade. Nova zgrada je rađena po svetskim standardima, energetski je efikasna i jedna je od najlepših i najmodernijih poslovnih zgrada u Nišu. Projektovana je tako da zadovolji potrebe zaposlenih, kako bi na svom radnom mestu pre svega bili ljudi, pa tek onda zaposleni.

Uslovi rada postavljeni su na izuzetno visok nivo. Niški centar, osim radnih jedinica s najkvalitetnijom savremenom opremom, obuhvata konferencijsku salu, prostoriju za trening, bogato opremljenu kuhinju i prostorije za odmor u kojima zaposleni mogu provoditi svoje pauze, a kompanija konstantno ulaže u razvoj svojih objekata i uvodi nove pogodnosti za zaposlene. U Transcomu se brine o zaposlenom kao pojedincu, a vrednosti kompanije počivaju na diverzitetu i inkluziji, kako bi se svi članovi tima osećali prihvaćeno i ugodno u svojoj radnoj sredini.

Za zaposlenje u Transcomovim centrima potrebno je poznavanje stranog jezika koje omogućava aktivnu komunikaciju s korisnicima u usmenoj i pisanoj komunikaciji. Osim agenata u korisničkoj podršci, Transcom tim u Srbiji obuhvata i analitičare kvaliteta, tim lidere, menadžerske pozicije i pozicije u administraciji, regrutaciji i odeljenju ljudskih resursa. Većina unapređenja na više pozicije sprovodi se u sklopu interne regrutacije, pa se prilike da razviju svoju karijeru i iskustvo na novoj poziciji najpre pružaju postojećim članovima tima.

O dosadašnjoj atmosferi u kancelariji Transcoma u Nišu najbolje svedoče zaposleni.

“Najlepši deo posla su druženja s kolegama, kao i osećaj kad se uspešno pomogne korisniku koji je na liniji i ima mnoštvo pitanja. Ono što razlikuje Transcom od drugih firmi u istom sektoru su dobra radna atmosfera i savršen timski rad, kao i benefiti poput bonusa, privatnog zdravstvenog osiguranja i plate. U Transcomu svako može naspram svog znanja i svojih veština da se razvija i uz dobar rad i veliki trud da izgradi karijeru,” Dušan, tim lider.

“Rad i trud u Transcomu se itekako prepoznaju, ja sam jedan od primera, tako da slobodno mogu da kažem da kod nas zaista postoji jednaka mogućnost gradnje karijere za svakoga. Svaki dan u Transcomu je novi poslovni izazov, posao nikada nije monoton, zato radno vreme neosetno brzo prođe,” Svetlana, trener.

Kompanija “Transcom” sa sedištem u Švedskoj, posluje u 25 zemalja, a na tržište Srbije je došla 2014. godine otvaranjem centra u Beogradu.Trenutno Transcom u Srbiji zapošljava oko 750 ljudi u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, a u planu je dodatni rast u sva tri centra.

Ako biste želeli da se pridružite Dušanu i Svetlani i postanete deo velike Transcom porodice, proverite koje su pozicije trenutno otvorene na sledećem linku.

Foto: Transcom

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com