DruštvoMagazin

NIŠ IMA ČIME DA SE PONOSI: Niški di džej na prvom mestu najboljih u svetu

Na prvom mestu na svetskom takmičenju za najveću izdavačku kuću za elektronsku muziku na svetu “Spinnin Records” pod nazivom “Talent Pool” trenutno se nalazi Nišlija Marko Živadinović. Ovaj niški di džej već je nizao uspehe na ovom takmičenju.

Čak tri puta Marko je osvojio treće mesto, a njegova nova pesma se sada nalazi na najvišoj poziciji u Top 10 najboljih pesama. Marko kaže da je i njegov rodni kraj imao ulogu u ovom ogromnom uspehu i zahvaljuje se  svim čitaocima Niških Vesti koji su glasali za njega i pomogli.

 

Marko Živadinović; Foto: privatna arhiva

“Osećaj je neverovatan. Nikada do sada nisam osećao ovakvu vrstu sreće i ovako olakšanje po pitanju muzike. Puno sam zahvalan prvenstveno sebi i svojoj upornosti u svemu ovome”, rekao je Marko.

Posle ovog, najnovijeg i najvećeg uspeha, kaže planovi su mu “beskonačni”.

“Prvenstveno želim da kontaktiram Spinnin direktno i da sumiramo utiske, kvalitet mog rada i buduće planove. Naravno, nastaviću svoj rad još intenzivnije, kontaktiraću sve više organizacija i pokušati da svoju karijeru podignem na još veći nivo pored toga što studiram ekonomiju i trudim se i na tom polju. Novac ću pametno ulagati, a to znači ulagati u napredak i opremu a ne u skupocene stvari poput garderobe, automobila i luksuznih provoda.”

Marko Živadinović; Foto: privatna arhiva

Neverovatan uspeh Marko je postigao sa pesmom “Misery”. Ona je dobila ogromnu podršku od kompozitora širom sveta među kojima su Quintino, Fedde Le Grand i Autoerotique.

Marko Živadinović; Foto: privatna arhiva

Marko ima 20 godina, a šest godina se bavim produkcijom elektronske muzike. Njegovo umetničko ime je “MD3SIGN” i pod tim imenom predstavlja svoj rad u svetu.

Marko Živadinović; Foto: privatna arhiva

Neke od njegovih pesama kao što su “Obsession”, “4ever4u”, “Dr1ft” imaju po više desetina i stotina hiljada pregleda što takode ukazuje na to da je Markov rad kvalitetan i da se sav naporan trud isplati.

Markovu najnoviju pesmu možete da preslušate  OVDE.

Marko Živadinović; Foto: privatna arhiva

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com