Društvo

Niš domaćin finala Miss Environment Serbia, mlada Mila Janković izabrana za ambasadorku

Mila Janković, mlada Nišlijka koja se osim uspešnog školovanja i aktivizma za zaštitu zivotne sredine, bavi modelingom i manekenstvom, pravi je primer mlade liderke i devojke koja je budućnost Niša, ali i Srbije. Na prestižnom Međunarodnom takmičenju Miss Environment uspela je da osvoji Miss Environment Ambasador titulu na svetskom nivou za 2023. godinu.

Kroz ovu titulu predstavlja se širokim narodnim masama kao Ambasador životne sredine i utiče na mlađe generacije da na pozitivan način čuvaju našu životnu sredinu.

Niš je ove godine pobedio u izboru ostalih gradova za domaćina Miss Environment Serbia, a zaštitno lice koje je predložilo grad Niš za ovo domaćinstvo je upravo svetski Ambasador zaštite životne sredine Mila Janković.

Ove godine finale Miss Environment Serbia 2023 /2024 odrzaće se u Nišu /Za titulu Miss Environment Serbia 2023 /2024 boriće se 12 devojaka ,koje su se plasirale u finale.

Devojke će se takmičiti tokom 90 dana i pokazaće znanje u više oblasti a prvenstveno u zaštiti životne sredine borbe protiv vršnjackog nasilja i borbe za bolji status žena. Finale u Restoranu Vilin 17. decembra.

Specijalni muzički gost će biti Ana Kokić.

“Ne propustite ovaj spektakl na svetskom nivou u Nišu”, poručuju organizatori.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Jedan komentar

  1. Nis i ekologija kao nebo i zemlja!!!! Ha ha ha….Jao ovo je isuvise smesno!!!!!!
    Ma begaj bre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com