Sport

Niš dobio još jednog predstavnika u eliti – KMF Vinter sport

Niška publika imaće prilike da od naredne sezone bodri još jedan svoj klub u najjačem rangu domaćeg takmičenja u futsalu. Novi član Prve futsal lige postao je KMF Vinter Sport.

Revanš meč baraža za popunu Prve futsal lige Srbije igrao se ovog vikenda u Beogradu. KMF Samo pravo savladao je Vinter Sport sa 2:1, ali to nije bilo dovoljno da se nadoknadi zaostatak iz prve utakmice u kojoj su slavile Nišlije sa 4:2.

 

Iako su domaći vodili na poluvremenu sa 2:0, kapiten Nišlija Marko Cenić pobrinuo se da samo jednim golom obezbedi svom timu plasman među najjače srpske klubove. Ipak, ovaj rezultat (u ukupnom zbiru 4:5) i cela priča oko povratka u elitni rang zasluga je čitavog tima okupljenog oko KMF Vinter sport koji će uskoro postati drugi predstavnik našeg grada u Prvoj futsal ligi.

Momci koje sa klupe predvodi Miloš Todorović pokušaće ovog puta da se duže zadrže u eliti, gde su boravili i u sezoni 2014/2015. Takmičenje počinje u septembru.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com