Video

Niš dobio jedan od najlepših ulaza u grad (VIDEO)

Završena najmodernija saobraćajnica u Nišu - Bulevar Nikola Tesla sada sa tri kružna toka, ponovo prohodan za saobraćaj.

Bulevar Nikola Tesla, završen je za vikend, tako da je sa svim drugim pratećim sadržajima Niš dobio jedan od najlepših ulaza u grad.  Pored dva kružna toka koja su izgrađena na ovom Bulevaru urađena je i kompletna infratsruktura. Od električnih vodova do kolektora i priključaka koji su značajni za izgradnju Naučno tehnološkog parka.

Stotine radnika bilo je za vidend na Bulevaru Nikola Tesla i kompleksu oko Naučno-tehnološkog parka kako bi sve započete poslove okončali što pre.

“Završavamo i treći kružni tok i kompletiramo rekonstrukciju čitavog bulevara koji, sa drvoredima, biciklističkim stazama, trotoarskim površinama, novom rasvetom i drugim sadržajima, postaje najlepši ulaz u Niš. Sve ovo doprineće i lepšem izgledu celog kompleksa, posebno naučno obrazovnog gde se nalazi i nova zgrada Naučno tehnološkog parka, novi studentski dom, stanovi za pripadike snaga bezbednosti”, rekao je gadonačelnik Niša Darko Bulatović.

Prvi čovek grada Niša je najavio i nove radove kod kružnog toka kod Eko pumpe, zatim nastavak izgradnje Bulevara prema naselju Branko Bjegović, ulici Inžinjera Birviša i desno prema Bulevaru Svetog Pantelejmona sve do crkve i ulice Kosovke devojke. Sa takvim saobraćajnim poduhvatim, biće potpuno izmenjena slika Jagodin male, odnosno saobraćaj će u tom delu grada biti rasterećen i učiniti da se i ovaj, severni deo grada počne da se razvije.

Bulevar Nikole Tesle je rekonstruisan u dužini od 2,5 kilometara. Izgrađena su tri kružna toka, a Niš je dobio jednu od najlepših saobraćajnica. Sa završetkom izgradnje Naučno tehnološkog parka i ulice Aleksandra Medvedeva ovaj deo grada će dobiti potpuno novi, savremeni izgled.

Opširnije pogledajte u videu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

3 Komentara

  1. DA LI, SI TI NORMALAN?! GDE ZIVIS?! IZDJI IZ NISA AKO SMES, I TAD KAZI DA JE TO NAJLEPSI ULAZAK U GRAD!!! J….TE ZVEZDAN MILOVANOVIC I G.DJA SOTIROVSKI ZAJEDNO SA PREDSEDNIKOM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com