Društvo

Niš dobija podzemnu javnu garažu u samom centru grada

Grad Niš ustupiće na korišćenje JKP “Parking servis” parking prostor od 1581 m2  ispod Poslovnog centra Ambasador, a Niš će dobiti javnu podzemnu garažu u strogom centru grada.

Kako je naveo Dejan Dimitrijević, direktor JKP “Parking servis”, ovo preduzeće će o svom trošku odraditi sanaciju, rekonstrukciju i privesti javnoj nameni garažu ispod Poslovnog centra Ambasador.

Prema okvirnim procenama podzemna garaža će imati pedesetak mesta.

“Parkiranje će se naplaćivati po započetom satu, bez vremenskog ograničenja. S obzirom na to da je analiza pokazala da je u tom delu grada povećan broj zahteva za parkiranje”, izjavio je Dimitrijević.

Konkretni podaci o samoj garaži i njenom otvaranju, dodao je Dimitrijević, biće poznati kada se bude završio projekat rekonstrukcije.

“Još uvek nismo počeli, jer je osnov za ulazak u projektovanje sam čin primopredaje. Posle preuzimanja ćemo krenuti u projektovanje koje će sagledati šta je sve potrebno i u skladu sa time ćemo izaći sa konkretnim okvirima kada ćemo moći da otvorimo garažu”, zaključio je Dimitrijević.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Mene zanima jel će biti krkanje u kafani o narodnom trošku posle primopredaje. Pitam za drugara, da znamo i mi da dođemo da krkamo!. Mi jesmo prosti ljudi, ali i mi imamo stomake i volimo da jedemo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com