Ekonomija

Niš dobija novi tržni centar

Niš bi do naredne jeseni trebalo da dobije novi tržni centar. U pitanju je Delta Planet, a nalaziće se gde su bile nekadašnje garaže Niš-ekspresa, potvrdio je za TV Zona Plus, Milan Ranđelović, direktor Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj i projekte.

“Mi smo duže od godinu dana, zajedno sa investitorom, radili na različitim segmentima pripreme lokacije, što se tiče planske, urbanističke i imovinske pripreme i pre nedelju dana je Delti izdata građevinska dozvola”, rekao je Milan Ranđelović za TV Zona Plus.

On je dodao da se očekuje da se sa rušenjem starih objekata i izgradnjom krene već u toku leta ili krajem godine.

“Posle mnogo godina čekanja i onog napuštenog prostora, na početku Bulevara, imaćemo konačno ozbiljan projekat i veliku investiciju od preko 50 miliona evra”, kazao je Ranđelović.

Ranđelović je istakao da će izgradnja Delta Planet tržnog centra obezbediti nova radna mesta i dati Nišu još jedan sadržaj koji ga čini liderom i centrom regiona jugoistočne Srbije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com