SportVideo

NIŠ DOBIJA NOVI STADION, biće uloženo 17 miliona evra (VIDEO)

Rekonstrukcija stadiona “Čair” trebalo bi da počne u najkraćem roku, jer je dobijena građevinska dozvola, kazao je za Niške Vesti gradski većnik resorno zadužen za omladinu i sport Branislav Kačar.

Prema njegovim rečima, u stadion će biti uloženo oko 17 miliona evra, a radovi obuhvataju rušenje i izgradnju nove zapadne tribine, rekonstrukciju istočne, izgradnju krova, novih reflektora, atletske staze, rasvete oko stadiona.

Kačar je istakao da će Niš dobiti prelep stadion, kakav naš grad i zaslužuje.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

12 Komentara

  1. A možda da ulože pare u sredjivanje infektivne klinike i ostalih zgrada u starom delu KC? Svaka kiša napravi poplavu na pedijatriji, krovovi prokišnjavaju, buđ i vlaga na sve strane…. U redu je ulaganje u sport, ali u sale za fizičko po školama, tu se regrutuju talenti. Koliko niških škola ima bazen? I novi stadion može, ali redom, kad sredimo kišnu kanalizaciju.

  2. Ja ne mogu da verujem da ce opet staviti atletsku stazu. Nepotrebnu,bezveznu,nicemu korisnu,ko da smo cuvena atleticarska nacij.Umesto da uparimo poznati navijacki temperament sa formom slicnom engleskim stadionima,ususkanim,bez glupe staze,sa navijacima “na ledjima I za vratom” fudbalerima da niko bod sa Caira ne ponese I da im se ledi krv u zilama…,mi recikliramo socrealisticku arhitekturu sportskih objekata I prravimo nepotrebni mastradont ko u vreme Tita.Jel moguce da su slepi I ne vide englesku atmosferu na stadionima I konacnu mogucnost da jedini u drzavi to napravimo I iskoristimo.Slepci

    1. Pa takvi kao ti i vode trenutno sport i oni bi skinuli atletsku stazu ali Bogu hvala ima pametnih ljudi (za razliku od vas znalce) koji vide da je fudbal namesten i da atletsku stazu koristi i policija, zandarmerija, vatrogasci, fakulteti, profesionalni sportisti i atletski klubovi. A ja se ne secam samo koliko nam je medalja i pehara doneo fudbal a koliko atletika, mozda ti znas poznavaoce?

  3. Daj Boze da ovaj gospodin Kacar ode sa ove funkcije. Ovo je vise nepodnosljivo sto on radi….
    Ja razumem da neko ne zna svoj posao ali da neko nece ni da se informise e to vec ne razumem. Deli majce deci a ovamo drugoj deci uzima opremu i mesto za trening. Uhavatio se ko pijan za rekreativne terene jer zna da tu moze da zaradi..

  4. A čemu će da služi, za sletove mesiji u čast? Radnički ne može da priviče ni 500 gledalaca… tolike pare za mnogo pametnije stvari mogu da se utroše ali ovo im je najlakši način za uzimanje provizija i pranje para.

  5. 17.000.000 EUR za novi stadion, a u novom klinickom centru nemate ljudski jastuke i posteljinu za nove krevete?

    Jebem te grade, jebem te Srbijo. Bolje nisi ni zasluyila.

  6. Rekonstrukcija je bila pre neku godinu. Stadion jos uvek nije zavrsen. Zice vise nije sredjen dosta propusta a oni hoce opet da rekonstruisu. Pranje novca. Najbolje je da se zavrsi a za grad Nis da se sagradi vec stadion kakav zasluzuje na ovoliki broj stanovnika.

  7. A kad budete pravili atletski stadion gledajte da bude i golova da može i fudbal da se igra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com