Društvo

NIŠ DOBIJA još jednu montažnu GARAŽU (VIDEO)

Nakon montažnih garaža “Goran Ostojić” i garaže na Sinđelićevom trgu, Niš bi uskoro mogao da dobije i treću montažnu garažu kaže direktor JKP “Parking Servis” – Niš Dejan Dimitrijević.

Još 2002. godine urbanističkim planom predviđena je izgradnja prve javne garaže ali je realizacija sačekala čitavih šesnaest godina kada je krajem 2018. godine postavljena garaža kod niškog Doma zdravlja, odmah zatim nikla je i garaža na Sinđelićevom trgu.

Zahvaljujući dobroj saradnji sa Parking servisom iz Beograda, niško preduzeće dobilo je u posed dve konstrukcije za izgradnju garaže, jedna je odmah postavljena na lokaciji Sinđelićev trg.

“Mi imamo deo konstrukcije koji nije iskorišćen, čekamo odgovor stručnih ljudi i gradskih institucija koje će odrediti lokaciju. Sledeći korak je određivanje lokacije kako bi ušli u pripremu projektne dokumentacije za izgradnju i treće garaže na teritoriji Niša”, rekao je Dejan Dimitrijvić, direktor JKP “Parking Servis”- Niš

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com