Promo

Niš dobija JEDINSTVEN, NAJEKSKLUZIVNIJI salon – DELUX STIL

Originalno uređen stan oslikava karakter, status i stil. Nišlije u petak, 14. avgusta, u ulici Cara Dušana 86/1 lok. br. 5, dobijaju SALON EKSKLUZIVNOG I ORIGINALNOG DIZAJNERSKOG NAMEŠTAJA, KUPATILA I REŠENJA ZA VAŠ ENTERIJER – DELUX STIL.

DELUX STIL više je od običnog salona. Ono po čemu se izdvajaju jeste kvalitet, autentičnost i originalnost svega što nude. Kada imate DELUX STIL za prijatelja uživaćete u luksuznom i filmski dizajniranom stanu, restoranu ili poslovnom objektu koji će isticati ukus u uređenju do najsitnijeg detalja.

Jer DELUX STIL svakodnevno brine o zadovoljstvu svojih klijenata i nudi im ono najbolje, najmodernije i jedinstveno u gradu.

Usluge dizajna, izrade nameštaja po meri, izrade kuhinja, projektovanje i izrada kupatilskog nameštaja, postavljaju standarde koji nisu do sada viđeni i koji predstavljaju prestiž kada je u pitanju uređenje enterijera.

“Mi ostvarujemo Vaše snove“ –  DELUX STIL

[meta_gallery_slider]

“Naš cilj je zadovoljenje vizuelnih, estetskih i luksuznih želja kupaca kroz proizvodnju kvalitetnog i idejno inovativnog nameštaja po meri.”

Tim vrhunskih arhitekata radi na projektovanju enterijera, ekskluzivnog nameštaja, kuhinja i kupatilskog nameštaja. Ukoliko sami osmislite dizajn, pomoći će u realizaciji Vaše zamisli. Ukoliko Vam je potrebno idejno rešenje, tim dizajnera rado će Vam predložiti najbolje i najmodernije rešenje za Vaš prostor. Iskustvo majstora u proizvodnji nameštaja kombinovano sa najkvalitetnijim materijalima za izradu čini da svaka ideja postane realnost.

Dizajn enterijera

DELUX STIL nudi kompletan dizajn enterijera luksuznih stanova, kuća, vila, poslovnih prostora, restorana, barova, hotela i ugostiteljskih objekata. Projektovanje enterijera po visokim standardima u cilju zadovoljenja najviših estetskih potreba svakog klijenta.

Dizajn enterijera je više od samog rasporeda nameštaja u prostoriji, on je rezultat kombinacije estetike, funkcionalnosti, želje i snova svakog klijenta.

DELUX STIL

Nameštaj po meri

Usluga dizajna, izrade i montaže garderobnih soba, dnevnog boravka, trpezarijskih stolova, ormara, dečijih soba, spavaćih soba po najvišim standardima od najkvalitetnijeg materijala.

Široka ponuda materijala za izradu nameštaja (furnir, medijapan, iverica, kompakt ploče) omogućava izradu najraznovrsnijih modela proizvoda, a jedinstven način obrade materijala i jedinstven dizajn garantuju kvalitet svakog gotovog proizvoda. Širok spektar boja, tekstura i lakova daje neograničene mogućnosti za kombinaciju u izradi najsavremenijeg nameštaja.

Idejno inovativan dizajn nameštaja, uz kvalitetnu izradu i montažu, svaki prostor čini jedinstvenim a svakog klijenta zadovoljnim.

DELUX STIL

Projektovanje i izrada kuhinja

DELUX STIL pruža uslugu projektovanja i izrade kuhinja i kuhinjskih elemenata po najvišim standardima estetike i kvaliteta.

Dizajn kuhinje zahteva preciznost i pravilno planiranje rasporeda elemenata u cilju maksimalnog iskorišcenja prostora. Svaki element mora biti pravilno konstruisan, pozicioniran i kvalitetno obradjen zarad bolje funkcionalnosti i dobre organizacije prostorije.

“Naše kuhinje su izradjene od najkvalitetnijih materijala koji se mogu pronaci na tržištu, a iskustvo našeg tima pretvara svaku projektnu ideju u realnost.”

DELUX STIL

Izrada kupatilskog nameštaja

Kupatilo je prostor koji se koristi svakodnevno a pravilno planiranje rasporeda elemenata kao i izrada kvalitetnog kupatilskog nameštaja olakšava njegovu funkcionalnost.

DELUX STIL pruža uslugu projektovanja i izrade kupatilskog nameštaja od najkvalitetnijeg materijala po najvišim standardima.

DELUX STIL

Ukoliko je zadovoljenje najviših kriterijuma Vaš prioritet DELUX STIL je pravo mesto za Vas i Vaš dom!

DOBRO DOŠLI!

DELUX STIL
Cara Dušana 86/1 lok. br. 5
065 227 87 94
www.deluxstil.com
FACEBOOK
INSTAGRAM

[iframe src=”https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d2902.831478967396!2d21.899822015229535!3d43.31778708207325!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x4755b0ba1266e1e1%3A0x2fad9ede6714d432!2z0JTRg9GI0LDQvdC-0LLQsCA4Niwg0J3QuNGIIDE4MDAw!5e0!3m2!1ssr!2srs!4v1597149978780!5m2!1ssr!2srs” width=”600″ height=”450″ frameborder=”0″ style=”border:0;” allowfullscreen]

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com