Društvo

Niš dobija aleju zaslužnih građana

Potreba za Alejom zaslužnih građana postoji odavno, jer je Niš administrativni, univerzitetski, kulturni i u svakom pogledu centar jugoistočne Srbije. Ipak, Niš će je dobiti sledeće godine, a u njoj će biti sahranjivani građani koji su dali veliki doprinos kulturnom, sportskom i društveno – političkom životu Niša.

Projekat će prema najavama iz JKP “Gorica” biti predstavljen u septembru, a aleja će se nalaziti u kompleksu Novog groblja kod crkve. Ona će imati zaseban ulaz, biće izdvojena i imaće 200 grobnih mesta.

U toku je izrada tehničke dokumentacije kojom će biti definisano uređenje i izgled samog prostora.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

3 Komentara

  1. Zaseban ulaz??? Pu! Skorojevići nijedni! Seljoberi preplavili ceo grad pa bi sada da sebe uzdižu ko elitu!?! To novo groblje bre ni WC nema za posetioce, zaraslo u korov i djubre cele godine- a vi pravite odvojene elitističke delove i posebne ulaze?? Sram da vas bude, marvo naprednjačka!!! Mogu samo da zamislim koga ćete sve tu da utrpate za DŽ dok obična sirotinja crno ispod noktiju treba da kopa da bi sahranila svoje najmilije!

  2. Prave sebi mesto bivši komunisti koji su preleteli u druge partije u skladu sa vremenom i potrebi. Koji su to zaslužni građani ovog grada posle Branka Miljkovića?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com