DruštvoLica Niša

Niko nije nadležan za rupe na kolovozu u Prvomajskoj ulici

Stanovnici Prvomajske ulice već mesec i po dana bezuspešno pokušavaju da reše problem dve velike rupe na kolovozu u toj ulici.

Rupe su se pojavile su nakon prolaska kamiona smećara, a žitelji Prvomajske ulice kažu da u jednu od njih može da propadne štap dužine dva metra.

Stanovnik Prvomajske ulice Marjan Bulatović rekao je za Niške Vesti da je proteklih nedelja „kucao na vrata“ brojnih gradskih preduzeća i ustanova, a jedini rezultat toga je da veća pukotina bude donekle ispunjena peskom.

„Problem sam najpre prijavio Komunalnoj miliciji, a oni su rekli da zovem JKP „Medianu“. U tom preduzeću su mi kazali da to nije u njihovoj nadležnosti. Potom sam išao do Direkcije za izgradnju grada, a oni su „loptu“ prebacili na vodovod, odnosno JKP „Naisus“. U vodovodu su mi takođe rekli da nisu nadležni, ali su poslali kamion i delimično su peskom popunili veću rupu“, izjavio je Bulatović.

Stanovnici Prvomajske ulice su u strahu da se neko ne povredi ili ošteti kola prilikom upada u rupe, sami organizovali i sa obližnjeg raskrsnice dovukli saobraćajnu signalizaciju kojom se obeležava gradilište.

Time su, kazali su, samo privremeno rešili problem, dok se konačno ne pronadje neko ko je nadležan da rupe popuni i asfaltira.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button