Izbori 2020Politika

Nikad veća podrška glasača u Nišu Srpskoj naprednoj stranci

Pesmom "Ne može nam niko ništa" Naprednjaci u Nišu proslavili pobedu

Srpska napredna stranka je zahvaljujući Aleksandru Vučiću i zahvaljujući našem radu uspela da ostvari najveću pobedu u istoriji višestranačkog sistema u Srbiji, rekao je poverenik te partije Zvezdan Milovanović.

 

“Ubedljiva pobeda SNS-a na svilm listama ne samo u Nišu nego u čitavom okrugu. Od 16 lista Nišlije su najveće poverenje dali našoj stranci i time su pokazali da veruju Aleksandru Vučiću, našim članovima i veruju u ono “Srbija na pravom putu”. Srbija to jeste i tek će to biti. Nastavljamo da radimo i gradimo i ojačavamo zemlju i region. Trenutno smo najjači u regionu, a i kada je Okrug u pitanju. Za našu listu za Skupštinu Srbije najveći broj glasova SNS je osvojio u Doljevcu 85,7%, zatim u Merošini 77,77%, Ražnju 76,68%.  Kada su liste za opštinske odbornike najveći broj glasova osvojila je lista Aleksandar Vučić – za našu decu u Merošini 68,29%, Gadžin Hanu 58,14% i Svrljig”, istakla je prva na listi za Grad Niš Dragana Sotirovski.

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović rekao je da je ovaj rezultat zapravo posledica onoga što smo radili.

“Ono što ovaj rezultat večeras pokazuje jeste obavezu  i zadatak da radimo više, očekivanje građana Niša da još više radimo i ulažemo, da se bavimo životnim svakodnevnim problemima koji ih muče svakodnevno, da rešimo puteve, vodu, da nastavimo izgranju saobraćajnica, da stvorimo uslove da se u našem gradu živi bolje. Mi smo spremni na izazov, jer više nismo sami, iza ovog grada stoji Vlada, država, stoji predsednik ove zemlje. Večeras imamo razloga i da proslavimo rezultate, ali već od sutra završetak Studeničke ulice, nastavak drugih ulica, puteva, na šta su građani dugo čekali”, kazao je Bulatović u obraćanju.

Grad Niš je listi “Aleksandar Vučić za našu decu” za srpski parlament takođe ukazao najveće poverenje. Od 176 biračkih mesta, obrađeno je 95 i naprednjaci su osvojili 57,96%. Kada je grad u pitanju, od 54 obrađenih Srpska napredna stranka je osvojila 61,79% odsto.

Foto: Zvezdan Milovanović, poverenik SNS u Nišu

“SNS je u Nišu dobila 60.000 glasova od 102.390 izašlih birača”, rekao je poverenik Zvezdan Milovanović. On je dodao da je na ovim izborima izašlo za 20.000 manje birača nego 2016. godine.

“Ako 102.390 birača izašlo na izbore, od tog broja SNS je u Nišu dobila 60.000 glasova, mi možemo da zaključimo da nikada nije dobila toliko. Ja mogu samo da zaključijm da se radi o povećanju poverenja. SNS je na ovim izborima dobila 16.000 novih glasača na listi za grad. Ako znamo da je bilo 16 lista, izlaznost manja, ali za evropske kriterijume velika, dobili smo nikad veću podršku, rekao je Milovanović.

Naprednjaci slave i u Gradskim opštinama. A prva slika nam je stigla iz GO Pantelej.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Sada će kalemari njih 250 da jedu na Skupštinski kazan za 100din dnevno i da redovno primaju plate za nerad. Ići će za BG službenim kolima, primaće dnevnice i završavaće svoje privatne poslove u toku skupštinskog zasedanja.

    1. Pa što se ti familijo onda ne učlaniš, da mogu i tebe da ubace malo, pošto ti se očigledno sviđa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com