Promo

Nijedan čin nepravde prema nekome neće ostati neprimećen (VIDEO)

Tumačenje teže razumljivih tekstova o stanju mrtvih

U emisiji koja sledi možete da čujete tumčenja teže razumljive tekstove o stanju mrtvih, na ovu temu govore predavači Zoran Marcikić i Pavle Runić.

Čovek kada je umirao rastao se sa dušom svojom – predavači savetuju da se uvek pročita i više od jednog teksta. Duša, se prevodi kao život i mnoge smernice u tekstovima moraju da se sagledaju sa više gledišta.

Duša pod oltarom V pečat – Ovaj tekst je veoma bitan navodi Pavle Runić, jer se u ovom tekstu pojavljuju različite životinje u obliku simbola. Ovde se priča u visokosimboličnom smislu, i on se ne čita kao neki izveštaj. Mržnja može biti veoma štetna po zdravlje ako je se ne oslobodimo na vreme. Najviše krvi su izazivali oni koji su se pozivali na Hrista a nisu priznavali druge vere. Uvek oni koji čine zlo, prave se nevešti, ističu predavači.

Nijedan čovek koji je živeo na zemlji neće biti zaboravljen u Božijoj misli. Nijedan čin nepravde prema nekome neće ostati neprimećen, kažu predavači koji podvlače da se upravo ova poruka pronalazi u brojnim tekstovima sa  ovom temom, o stanju mrtvih.

Apostol Pavle: Želim otići i biti sa Hristom – Pavle je bio jedan od mučenika koji je dao život za Hrista, ta mržnja je stalno njega pratila, kamenovali su ga i njegov život je bio težak, on je tvrdio da je njemu smrt dobitak. Pavle kada kaže da ima želju otići, jer on je svestan šta je sve govodio. On je znao da će da spava do Hristovog dolaska. U ovom tekstu dosta toga ukazuje na stanje mrtvih i objašnjva pojave iz tekstova koji pokrivaju ovu temu.

Predavači Zoran Marcikić i Pavle Runić preporučuju da se proprate i prethodna predavanja koja imaju istu temu jer je ovo predavanje nastavak emisija koje možete propratiti na Youtube kanalu Traganja.

Za više tekstova posetite traganja.org

Prvih deset čitalaca koji pozovu na broj 060/80 – 80 – 119 dobijaju knjigu na poklon.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com