Društvo

Nije izdražala ni mesec dana. Vandali iščupali novu kantu za smeće

Još nije prošlo ni mesec dana nakon što je JKP Mediana postavilo novo dečije igralište sa modernim igračkama na Obilićevom vencu, vandali su već iščupali malu kantu za otpatke i iščupali par stubića.

Novo dečije igralište sa modernim igračkama, urađenim po svim bezbedonosnim standardima, već je bilo na meti vandala, ukazao je direktor JKP Medijana Dragoslav Pavlović na svojoj facebook stani. On je apelovao na sve građane da ne uništavaju prostor predviđen za naše najmlađe.

“Takođe, molimo savesne građane da ukoliko primete bilo kakav oblik vandalizma obavezno prijave komunalnoj policiji kako bi naš grad bio lep i uređen i kako bi nesavesne građane odvratili od bilo kakve namere da ovako nešto ponove”, istakao je Pavlović.

JKP Medijana je krajem decembra postavila tri dečija mobilijara. Mobilijari su postavljeni po novim procedurama o bezbednosti i svi imaju atest. Prvi put dobijena je i saglasnost Sekretarijata za planiranje i izgradnju grada za postavljane dečijeg igrališta.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

3 Komentara

  1. Pokušao sam u nekoliko navrata prijaviti nepravilnosti komunalnoj policiji,ali bez uspjeha i doživio sam još neugodnosti.
    Mislim da na sve to nije potreban komentar.

  2. Много су је квалитетно и стручно монтирали- са два кратка шрафа- па је баш било тешко тим вандалима да је ишчупају…..

  3. Da je velika lepa od betona nebi ni ludaku palo napamet da je dira ovako. Pogledajte ostale kante cevi su uveliko zarđale i propadaju. Kvalitet čelika tojest metala od kojih se vrši izrada je nula. U Bg nema takvih jeftinih gluposti. Sramota.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com