Promo

Nije aprilska šala, SJAJNA AKCIJA i tokom aprila – Longa Vita Aeshetica

Nega lica i tela je imperativ u našoj poliklinici. Međutim, ono sa čime se često srećemo je i različito tumačenje iste. Za nekoga je dovoljna kućna rutina koja možda podrazumeva samo vodu i sapun, kod nekih će to značiti jednom u mesec ili dva poseta kozmetičaru na higijenski tretman, dok…sve je više onih koji su upoznati sa dubinskom negom koja može znatno uticati na dužu mladost kože lica, tela…pa i kose.

Zato iz meseca u mesec u Longa Vita Aestetica imaju akcije koje ljubiteljima takve nege puno znači i provereno vide rezultate istih.

Za ovaj mesec smo izdvojili tretmane koji su uveliko popularni kod nas i sjajni za primenu sada – kako bi za leto bili u punom sjaju.

Šta je mezoterapija kose?

Mezoterapija se primenjuje još od 50-ih godina prošlog veka, kada ju je prvi put, za suzbijanje bolova,  primenio M. Pistor u Francuskoj. Danas su primene ove minimalno invanzivne metode višestruke. Terapija mezoterapijskim koktelima koristi se za podmlađivanje, uklanjanje celulita ali i pospešivanje rasta kose.
Tokom ove procedure, aktivne supstance se injektiraju u srednji sloj kože – mezoderm, po kojem je mezoterapija i dobila naziv.
Mezoterapija kose je jedan od efikasnih tretmana i za prevenciju i za lečenje opadanja kose.
Odličan rezultat dobija se zahvaljujući mezoterapijskom koktelu koji sadrži minerale, vitamine, antioksidanse, hijaluronsku kiselinu i peptide. Kada se vlasište tretira ovom metodom dolazi do rasta nove kose i bržeg rasta već postojeće dlake, a vidno se popravlja i kvalitet vlasi.

Šta je lipoliza?

Lipoliza je medicinska injekciona procedura koja se koristi za topljenje lokalizovanih masnih naslaga. Lipoliza je nastala u Francuskoj 1952. godine, a procedura je zvanično priznata 1987. godine i stavljena na spisak medicinskih procedura. Lipolizom se smanjuju obimi koji su nastali nagomilavanjem masnih ćelija na određenim regijama. Dolazi do reoblikovanja željene regije (stomak, bokovi, noge, kolena, ruke, podbradak).

Kako lipoliza deluje?

Za razliku od klasične dijete lipolizom postižemo kompletnu destrukciju masnih ćelija (adipocita), u okviru koje se razgrađuje zid masne ćelije i vezivne pregrade, tako da u tretiranoj regiji ne dolazi do ponovnog nagomilivanja masnih naslaga.

  1.  Lipolitik dovodi do topljenja masnih ćelija i oslobađaju se masne kiseline.
  2. Lipolitik hidrolizuje masne kiseline i čini ih rastvorljivim u tečnoj sredini.
  3. Masne kiseline van masnih ćelija su signal da makrofagi ( čistači našeg organizma) ubrzano dolaze na mesto delovanja i odnose masne kiseline u jetru gde se dalje metabolišu.

ANTICELULIT PAKETI!

Masaže i tretmani koje dokazano efikasno i dugoročno otklanjaju celulit, zatežu kožu i pospešuju rad limfe!

 

 

 

Više o ovoj temi na Longa Vita Aesshetica OVDE.

Radno vreme:
Pon – Pet 12.00h – 18.00h
Subota na zakazivanje. Nedeljom ne radimo.

ulica: Cara Dušana 1, 18000 Niš

telefon: +381 69 11 22 359

e-mail: office@aesthetica.rs

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com