Kultura

„Ničim izazvan” na ovogodišnjem festivalu PozitivNI

Nakon skoro dve godine grupa Ničim izazvan ponovo će nastupiti pred Niškom publikom u sklopu ovogodišnjeg festivala PozitivNI.

Ovaj devetočlani bend će 1. juna u parku Čair upotpuniti program dana posvećenog alternativnoj umetnosti i muzici.

Bend “Ničim izazvan” oformljen je 2011. godine i od tada beleži velike uspehe na domaćoj i regionalnoj muzičkoj sceni. Njihov prvi singl „O tebi”, snimljen 2012. godine, stekao je ogromnu popularnost kod publike zahvaljući čemu je ova numera bila rangirana na prvom mestu mnogih radio i televizijskih top lista. Nakon nje, usledile su popularne pesme poput ,,Bilo gde”, ,,Da li želiš”, i ,,Trideset”. Album prvenac objavili su 2014. godine. Godinu kasnije 2015. bend je predstavio svoj drugi studijski album pod nazivom ,,Odlaziš?”, na kojem se prvi put našao duet ,,Beskućnik” koji su snimili sa Darkom Rundekom. Poslednji album „Aurora“, bend Ničim izazvan je objavio prošle godine. Album je izlazio gotovo mesec dana, singl po singl. Spotom za pesmu ,,Pusti ljubav” zaokružili su svoj treći studijski album. 

U sklopu ovogodišnjeg festivala PozitivNI, nastupoće najveća jugoslovenska diva Josipa Lisac, kao i zagrebačka grupa Lolobriđida. Festival će biti održan u parku Čair od 30. maja do 2. juna. Ulaz na sve programe festivala otvoren je za sve posetioce.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com