Hronika

„Ni traga ni glasa“ o Đokićima iz Aleksinca

Već pet dana nema informacija o tročlanoj porodici Djokić iz Aleksinca, supružnicima Goranu (57) i Gordani (56) i njihovoj ćerki Lidiji (25). U Policijskoj upravi u Nišu rekli su da potraga i dalje traje i da policija čini sve kako bi pronašla nestale osobe.

Djokići su nestali u noći izmedju nedelje i ponedeljka, prilikom povratka iz aleksinačkog sela Moravac u kojem su proveli nedelju, pošto tamo živi Goranova majka, a prema navodima policije njihov nestanak prijavljen je u utorak. Njihov „folksvagen pasat“ poslednji put su nešto posle ponoći zabeležile kamere jedne auto-perionice nadomak Aleksinca, ali oni se u svoj stan nisu vratili. Za Goranom, Gordanom i Lidijom policija traga i uz pomoć helikoptera, a u potragu su se u toku jučerašnjeg dana uključili i ronioci koji su sonarom pretraživali Bovansko jezero.
U slučaju da sonar detektuje nešto neobično u vodi, ronioci će zaroniti u vodu, ali za sada se to nije dogodilo. Porodica, rodbina i komšije su u šoku zbog nestanka tročlane porodice, za koju kažu da je veoma “složna”. U potrazi za tragovima koji bi mogli da daju odgovor na pitanje šta se dogodilo sa Djokićima, policija je u prisustvu najbliže rodbine ušla obila i ušla u njihov stan, medjutim, tamo nije pronašla ništa neobično.
Rodjaci su u utorak prijavili nestanak tročlane porodice nakon što im se niko od njih nije javljao na mobilni telefon i nakon što su videli da menjačnicu, čiji su vlasnici nisu otvorili ni u ponedeljak, ni u utorak. Policija je pozvala gradjane da se, ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o porodici obrate najbližoj policijskoj stanici ili na telefone 192 i 018/522-982.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com