Društvo

NEVEROVATNO – Pacovi kao kućni ljubimci u širem centru Niša (VIDEO)

Čudne kućne ljubimce ljudi čuvaju, ali da baš uživaju u pacovima, da ih hrane, slika je jednog dela grada koju je objavila na svom fejsbuk profilu gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski. I nije se samo prva žena Grada na Nišavi začudila ovim klipom, već i svi oni koji su taj video odgledali.

 

“Hvala svim sugradjanima koji prijavljuju razne probleme na terenu, pa i Nišliji koji mi je upravo sada prosledio klip! Čuvaju pojedinci u gradu ukrasne kokoške, razne kućne ljubimce ali da neko hrani pacove i čuva ih u sred grada, u šumarku u širem centru, reklo bi se neverovatno! Ali na žalost, jeste tako.O da, umalo da zaboravim, sada će hejteri da stanu u zaštitu vlasnika pacova”, napisala je gradonačelnica Dragana Sotirovski.

Ona je rekla Niškim Vestima da će već u ponedeljak Grad preduzeti sve neophodne mere. Radi se o gradskoj parceli koja se nalazi u širem centru gradu, a objkat je naprvaljen nelegalno.

Mnoštvo je komentara na ovu njenu objavu. Uglavnom su Nišlije začuđene. Jedan od njih je da je ovo za rubriku “Verovali ili ne”. I mi mislimo baš tako… ali verujte, to se dešava možda upravo u vašem komšiluku.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

3 Komentara

  1. Ја реко ће изађе слика из градски парламент.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com