Promo

Neverovatna proročanstva: Da li je zaista postojao i ko je Isus? (VIDEO)

Svaki ozbiljan poznavalac istorije u današnje vreme ne dovodi  više u pitanje  istorijsko postojanje Isusa Hrista. Taj “naučni manir – visoke kritike ” koji je bio trend u XIX i prvoj polovini XX veka davno je odbačen.

Ovaj manir bio je posebno usmeren na autentičnost Svetog Pisma i pitanja istorijskog postojanja Isusa Hrista. Dokazi  u prilog jednog i drugog pitanja danas su toliko jaki da svaki kritičar pred njima prosto zanemi.

Ono što danas ostaje kao veliko pitanje na koje svaki ozbiljan vernik treba da nađe siguran i temeljit odgovor jeste: Ko je zaista bio i jeste Isus Hrist?

Učitelj, prorok, socijalni i verski reformator ili Hristos, Mejsija, Jedinorodni Sin Božiji, Otkupitelj i Spasitelj ljudskog roda.

Odgovor na ovo sudbonosno pitanje predstavlja jednu od velikih tajni Biblije. Zato vam najsrdačnije preporučujemo da pažljivo pogledate treće predavanje pod naslovom; NEVEROVATNA PROROČANSTVA!

Za više tekstova posetite traganja.org

Prvih deset čitalaca koji pozovu na broj 060/80 – 80 – 119 dobijaju knjigu na poklon.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com