Društvo

Nesvakidašnji dan za stanare zgrade u ulici Majakovskog: Otpao oluk, zapalila se terasa (Foto)

U ulici Majakovskog desila se nesvakidašnja situacija kada je se sa zgrade broj 30, otkačio oluk i pao na mesto na kome često prolaze ljudi, a stanari parkiraju svoja vozila.

Srećom, kada se to desilo, na tom mestu nije bilo automobila, niti pešaka, pa je izbegnuta nesreća ili materijalna šteta.

“Uvek tu parkiram svoj automobil. Sreća pa sam desetak minuta pre toga otišao na teren i pomerio kola odatle. Stanari tu takođe parkiraju automobile, a i često hvataju “prečicu” do ulaza, ali dobro je da se niko nije našao tu u tom trenutku”, rekao je Slobodan, stanar ove zgrade, a i vlasnik lokala ispred koga je pao oluk.

On je rekao da su o tome obavestili urpavnika zgrade, koji je pozvao Nišstan, nakon čega su dobili obećanje da će srediti oluk.

“Trenutno curi voda niz zgradu, jer oluka nema, ali nadam se da će uskoro to biti sređeno”, rekao je Slobodan i obavestio o još jednom događaju koji se desio juče u ulazu pored. “Juče oko 15 časova zapalila se terasa u ulazu pored u prizemlju. Vatrogasci su odmah reagovali, kao i stanari, a na terasi nije bilo mnogo stvari, pa se vatra nije proširila. Najverovatnije da je uleteo pikavac koji je neko bacio i zahvatio papire koji su tu bili”, kazao je Slobodan.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com