Servisne

Nesvakidašnje! 2,5 tona betonskih blokova bačeno u podzemne kontejnere

Radnici JKP “Mediane” ostali su zatečeni kada su 2,5 tona betonskih blokova pronašli u podzemnim kontejnerima.

Foto: JKP “Mediana”

“Naši radnici koji rade na sakupljanju i odvozu komunalnog otpada iz podzemnih kontejnera do sada su videli svakakve nepravilnosti, kabasti otpad pored kontejnera, građevinski otpad, sanitariju, delove nameštaja… ali ovako nešto ne pamte.  Neko je u podzemnne kontejnere, koji služe isključivo i samo za odlaganje komunalnog otpada, ubacio 2,5 tone betonskih blokova. Neprijatelji nam nisu potrebni”, poručuju iz JKP “Mediana”.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

4 Komentara

  1. Pre par nedelja sam gledao komšiju iz jedne od zgrada u Gornjomatejevačkoj ulici kako sa drugom nonšalantno donosi stari nameštaj (neki ležaj i još ponešto) ispred kontejnera koji pripadaju zgradi u kojoj živim i zgradi do nje. Nameštaj je danima stajao pored kontejnera, ne znam ko ga je odneo, mrzelo me je da pretražujem snimke sa kamera. Eto, takav smo narod, posle se čude što govore da je novi deo Panteleja dođoško naselje, mala Priština i slično.

  2. Tako je to kad SELCI i komunisticki potomci iz raznoraznih okolnih vrndzi okupiraju grad i gradsku sredinu.
    Ako nece “u MorAvu”- onda ce u podzemni kontejner, pa nek nosi Medijana.
    Da u ovoj drzavi/gradu ima zakona- policija bi istrazivala ko je to uradio, i bile bi naplacivane astronomske novcane kazne.
    Ovako- dzaba krecite.

  3. Врхунски комунални простаклук и примитивизам !
    Какав је ментални склоп оних који одлажу бетонске блокове ?! . Да ли је могуће да живимо у таквом окружењу ?. Вероватно да имају само три нагона да једу, спавају и одлажу бетонске блокове у контејнер !
    Нећу да верујем да имају нагон за репродукцију оних који ће наставити са тим активностима !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com