DruštvoRegion

Nesvakidašnja prosidba kao rođendansko iznenađenje (VIDEO)

Mladen Vasiljević iz Aleksinca priredio je nesvakidašnje iznenađenje, baš na rođendan, svojoj izabranici Tanji Jović, koje će ona sigurno pamtiti čitavog života.

Tanja je očekivala goste kako bi proslavili njen rođendan, a kada su je pozvali da hitno izađe iz stana jer je, kako su joj rekli, došlo do sudara i tuče, nije ni očekivala da će je dočekati baljke, muzika i Mladen sa vereničkim prstenom.

“Nisam mogla ni da sanjam da će se to desiti. Slavila sam rođendan, očekivala goste, tada su me pozvali i rekli da je došlo do tuče, sudara… kada sam se pojavila, eto, videli ste šta me je dočekalo”, s uzbuđenjem je rekla Tanja za Niške Vesti.

Tanja kaže da je bila zbunjena i da u tom trenutku nije znala “gde se nalazi”.

“Kada sam mu prišla, on me je pitao da se udam za njega, a ja mu odgovorila samo ‘ruke mi se tresu’. Prvo sam bila uplašena kada su mi rekli da se nešto desilo i onda me dočeka takvo iznenađenje. Možete samo da zamislite koliko sam bila uzbuđena”, kazala je Tanja.

A da je Mladen neko ko voli da priređuje iznenađenja, Tanja se uverila i nekoliko dana ranije, kada su obeležavali petogodišnjicu veze.

Foto: Tanja Jović

Video: Gorica Jović

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com