Hronika

NESTALA žena iz Brzog Broda

Verica Petrović koja ima pedeset godina iskrala se noćas iz svoje kuće u niškom naselju Brzi brod. Gubi joj se svaki trag a porodica je zabrinuta i traži pomoć niških medija, kako bi se Verica vratila kući.

Majka nestale žene potražila je pomoć niških medija uključenjem u Jutarnji program Niške televizije. Ona kaže da se nikada do sada nije dešavalo da Verica koja inače ima terapiju nestane.

“Ona je nestala noćas posle 3 sata po ponoći. Izašla je kroz prozor kupatila. Primakla je stolicu do mašine za veš a onda i kroz prozor napustila kuću. Kada sam ja čula da nešto šuška brzo sam ustala i videla da Verice nema. I ja i suprug smo počeli da je tražimo oko kuće u svim pravcima ali nje nije bilo. Možda je čak i neko sačekao kolima pa se ona brzo udaljila”, rekla je ova zabrinuta žena.

Ona dodaje da je Verica obolela od uvećanja štitne žlezde i da dva puta dnevno prima infuziju. Ona je radnik niške fabrike Beneton ali je na bolovanju već dva meseca, kaže majka.

Majka sumnja da na sebi ima crvene bermude i crvenu majcu dok na nogama nosi papuče jadranke.

Nestanak Verice Petrović prijavljen je niškoj policiji, tvrdi porodica.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com