Hronika

Nestala Nišlijka (38), majka četvoro dece

Sanela Berović (38) iz niškog naselja „Branko Bjegović“ nestala je noći između utorka i srede, 24. i 25. oktobra i njena majka Marina Berović apeluje na sve građane da pomognu da Sanela bude pronađena.

„Moja ćerka je izašla iz kuće u kojoj živi sa mužem i četovoro dece, a da sa sobom ništa nije ponela, ni mobilni telefon, ni ličnu kartu, ništa, baš ništa. Ne znamo gde je, nije se javila ni meni niti nekom od rođaka ili prijatelja. Užasno se plašim da joj se nešto loše nije dogodilo“, govori jecajući majka nestale Nišlijke.

Prema njenim rečima, razloge nestanka njene Sanele treba tražiti u porodičnom nasilju kome je godinama bila izložena.

„Njen suprug je nasilan, maltretirao je godinama, držao pod ključem. Sanela je sve to trpela jer ima četvoro dece sa njim. Najmlađe dete je prvi razred osnovne škole, a najstarije je sedmi razred. Dvoje dece između su treći i peti razred. Ja sam dva puta prijavljivala policiji da je zlostavljana, ali ništa od toga nije bilo. Njen suprug je prijavio nestanak policiji i kazao da je nestala u jedan noću, a mom sinu je rekao da je nestala u zoru, u četiri ujutru. Ne znamo šta je istina“, kazala je Marina.

Ona je zamolila sve koji su negde videli Sanelu ili znaju nešto o njenom nestanku da joj jave na telefon 064 1463459.

Policijska uprava u Nišu potvrdila je da im je juče prijavljen nestanak ženske osobe. „Suprug je prijavio nestanak žene. Policija preduzima sve mere i radnje iz svoje nadležnosti kako bi nestala osoba bila pronađena“, kazali su u Policijskoj upravi u Nišu.

Građani koji imaju informacije o nestaloj ženi, dodali su, to mogu da prijave policiji putem telefona ili u najbližoj policijskoj stanici na području grada.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com