Hronika

Nestala devetnaestogodišnja devojka iz Niša. Porodica moli za pomoć

Devetnaestogodišnja I.S. iz Niša, čiji je nestanak prijavljen 5. aprila, još nije pronadjena i za njom policija i dalje traga, saznaju Niške vesti u Policijskoj upravi u Nišu.

U policiji su istakli da se ne radi o devojčici, kako je to navedeno u objavi koja se od jutros masovno deli društvenim mrežama, već o punoletnoj ženskoj osobi.

Prema rečima Saše Stojkovića, ujaka i staraoca devojke za kojom se traga, njegova sestričina poslednji put je vidjena 4. aprila na Cvetnoj pijaci u Nišu i od tada joj se gubi svaki trag.

“Pošla je na pijacu da bi pogledala neke majice i sasvim se uobičajeno ponašala, ali mi je čudno bilo to što nije ponela novac, kao ni mobilni telefon od koga se inače ne odvaja”, izjavio je Stojković.

Kako je kazao, njegova sestričina je ranije jednom odlazila od kuće sa jednim momkom, ali sada je siguran da nije ponovo sa njim jer se taj momak oženio.

“Nije otišla kod majke koja živi u inostranstvu. Zvao sam sestru je i rekla je da nema nikakve informacije. Ona je isto kao i ja vema zabrinuta i moli za pomoć da joj se ćerka pronadje”, rekao je Stojković.

U vreme nestanka, devojka je na sebi imala patike, ljubičasti džemper i jaknu krem boje i Stojković moli svakog ko je prepozna da mu se javi na telefon 063179035 ili da pozove policiju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Sme li se zaznati ime nestale devojke? Ne razumem bas kako mislite na taj nacin da je pronadjete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com