Hronika

Nesreća kod Zaječara, dečak prevezen u UKC Niš

Na putu Glogovica-Dubočane sinoć je došlo je do saobraćajne nesreće kada je G.M. star 39 godina iz ovog grada upravljajući „golfom“ sa 1,94 promila alkohola u organizmu prešao u suprotnu saobraćajnu traku i udario u moped kojim su se prevozila dvojica dvanaestogodišnjaka, P.U i M.D koji su 2011. godište, nakon čega je pobegao, ali je vrlo brzo uhapšen.

Jedan od povređnih dečaka je zbrinut u UKC Niš.

“Na Klinici za dečiju hirurgiju i ortopediju UKC Niš, noćas je hospitalizovan pacijent, muško dete (12) godina, u svesnom, stabilnom i komunikativnom stanju. Nakon hitne, kompletne dijagnostike po trauma protokolu, utvrđeno je da ima povrede leve ruke, odnosno prelom šake, koji je odmah saniran i prelom lakta, o čijem će se daljem načinu lečenja i zbrinjavanju povrede konzilijarno razmatrati u toku dana.Drugi pacijent iz tog udesa se ne leči u našoj zdravstvenoj ustanovi, već je prema informacijama koje imamo, na dalje lečenje i zbrinjavanje upućen u Beograd”, potvđeno je iz UKC Niš.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com