Društvo

Neša Saita i Crne Mambe na novoj bini u Engleskom domu održali koncert za pamćenje

Prva "Pantelejska muzička vrteška"

Na opšte oduševljenje svih prisutnih, nekadašnji Brigadirski dom je ponovo oživeo. Prvi nastup na renoviranoj bini koja se nalazi u dvorištu Engleskog doma, posle 40 godina imale su Crne Mambe i vokalni solista Neša Saita, u okviru obeležavanja slave Svetog Pantelejmona.

 

Prve večeri, na obnovljenoj bini nekadašnje ORA, u Engleskom domu, nastupio je Nebojša Saitović Saita sa Crnim mambama i internacionalnim muzičkim repertoarom.

“Puno mi je srce, ne kao predsednici Opštine već kao predstavniku gradjana što ovaj prostor ponovo živi  i što večeras imamo koncert za pamćenje, u ambijentu koji je napravila Jelena Rudić “Fabrika umetnika”, Eško Kurtić koji je dao svoj pečat prostoru u Engleskom domu predivnim muralima i na kraju Saita i Crne mambe koji su atmosveru podigli do ključanja. Brigadirski dom je ponovo oživeo na opšte oduševljenje svih prisutnih.”, rekla je predsednica GO Pantelej Nataša Stanković i pred svojim Pantalejcima Neši Saiti uručila blagodarnicu za brojne humanitarne akcije i donacije koje je, kao žitelj Panteleja namenio prvenstveno deci i sliku stare Pantelejske crkve.

Večeras, druge koncertne večeri nastupiće mladi niški alternativni bendovi – “Opposite Way” i “Monah”. Кoncert počinje na obnovljenoj bini nekadašnje ORA, u Engleskom domu u 20.30.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitaj i :
Close
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com