Hronika

Nepromenjeno stanje najteže povređenih u nesreći kod Međurova

Devojčica (16), dečak (16) i muškarac (31) teško povredjeni u saobraćajnoj nesreći kod Medjurova još su životno ugroženi i lekari se bore za njihove živote, kazali su jutros u niškom Kliničkom centru.

“Situacija i stanje su nepromenjeni. Troje najteže povređenih, koji se nalaze u intenzivnoj nezi Klinike za anesteziju su u vrlo teškom stanju i životno su ugroženi”, rekli su u niškom kliničkom centru.

Vozač autobusa “Niš ekspresa” koji je bio za volanom u trenutku nesreće na pružnom prelazu i dalje je u komi i njegovo stanje je kritično.

Prema rečima lekara, ostalih 19 povređenih putnika polako se oporavljaju, ali nema izgleda da će neko od njih danas biti otpušten na kućno lečenje.

Mašinovođa koji je upravljao kompozicijom koja je smrskala autobus od petka je pod sedativima, saznaju “Novosti”. Ni tri dana posle nesreće on se ne oglašava, što ne iznenađuje, s obzirom na to da mu je lekarska pomoć ukazana na neuropsihijatriji, jer je pretrpeo veliki šok zbog svega što je toga jutra doživeo.

Dvoje dece i petoro nastradalih u sudaru autobusa i voza kod Donjeg Međurova sahranjeno je juče na lokalnim seoskim grobljima u Novom Selu i Čokotu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com