Promo vesti

Nepogrešiv izbor kada je dobar odmor u pitanju – LORD TRAVEL

Idealno mesto za porodični odmor po super ceni samo uz vaš LORD TRAVEL!

Leptokaria se nalazi na najlepšem delu obale u podnožju Olimpa, uz novi autoput Evzoni – Atina, 90 kilometara jugozapadno od Soluna. Plaža je peščano-šljunkovita, lepo uređena i široka. Iako je Leptokaria malo mesto, ona poseduje sve pogodnosti turističkih centara.

Vila Kali
 • VILA KALI
  Vila se nalazi na 150m od centra mesta – glavne šoping zone i na oko 600m od našireg dela plaže u Leptokariji. Vila koja dolazi do izražaja svojim odnosom vrlo konkurentne cene i kvaliteta.

29.07-08.08 KALI-LEPTOKARIA
1/2 189 € BUS/ 169 € SOPSTVENI
1/3 149 € BUS/ 129 € SOPSTVENI

Ukoliko ste već spakovani, uštedeli ste vaše letovanje Last Minute ponudom u Lord travelu >>>

A za mlade i one koji vole aktivniji odmor, Lord Travel je prirpemio jedinstvenu last minute ponudu na jednom od najpopularnijih grčkih ostrva – Tasos!

Najzelenije grčko ostrvo poznato je po redovima maslinjaka i borovih šuma na planinama. Zbog toga ga nazivaju i „šuma koja pliva“. Temperatura tokom cele godine je prijatna, a vazduh ispunjen najlepšim mirisima. Putevi su veoma dobro urađeni i prolaze duž celog ostrva, omogućavajući prilaz svim plažama i uvalama. Glavni grad Limenas (Tasos), ujedno je i najveća trgovinska luka i centar. Temperatura smaragdnoplave vode je već u junu oko 24 stepena.

U ponudi je šest komfornih vila na Tasosu, sa 3 zvezdice:

MEMORIES BY THE SEA
 • Memories by the sea 
  Teško da možete naći vilu bliže moru… Na samoj plaži, u blizini centra Limenarije, sa luksuzno opremljenim studijima, letovanje u vili Memories ćete zauvek – pamtiti.
  27.07.-06.08. – TASOS
  1/2STD ECO 245 € bus/205€ SOPSTVENI
 • Eleni Studios Vila
  Eleni udaljena je 80 metara od plaže. Nalazi na glavnom putu koji prolazi kroz Limenariju, ušuškana u hladovini drveća ima odličnu lokaciju.
 • Magda
 • Panorama
 • Tomas
 • Vaso

Polazak za Tasos je već 27. jula, a za Lepotokariju 29. >>>

Klima Grčke je klasična Mediteranska, odlikuju je topla leta i blage zime. Temperature se leti u proseku kreću od 26°C do 28°C. Moguće su manje varijacije zavisno od geografske širine i nadmorske visine.

LORD TRAVEL
Svetozara Markovića 24/3
Telefon: 018/4150822
www.lordtravel.rs 
FACEBOOK
email: office@lordtravel.rs

Još preporuka za letovališta u Grčkoj kao što su Asprovalta, Stavros I Nea Vrasna, kao i sve destinacije na Halkidikiju možete pročitati na sajtu turističke agencije „Lord Travel“.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close