Društvo

Neophodna finansijska pomoć za Stonoteniski klub sa osobama sa invaliditetom

Stonoteniski klub osoba sa invalidtetom NAIS je najuspešniji klub za osobe sa invalidtetom na teritoriji grada Niša. Ovaj klub broji dvadesetak osoba sa različitim vrstama invaliditeta. Iz kluba navode da im je neophodna minimalna finansijska pomoć za godinu da kako bi klub normalno funkcionisao.

U prošloj godini članovi kluba osvojili su četiri medalje na državnim prvenstvima i to srebro i bronzu u pojedinačnoj konkurenciji i dve bronze u ekipnom delu takmičenja.
“Od početka godine nismo dobili nikakvu finansijsku podršku od strane grada. Tokom cele ove godine naši članovi sami prikupljaju novac kako bi kupili loptice za treninge i kako bi mogli da odemo na turnire. Imamo obećanje od strane grada da ćemo dobiti finansijku pomoć ali ne možemo više da sedimo i čekamo”, saopšteno je iz kluba.
Navode da je cilj ove akcije da sakupe 120.000 dinara za godinu dana što je minimum za finkcionisanje kluba.
Pokušaćemo da pronađemo 100 donatora koji će uplatiti 100 dinara mesečno to jest 1.200 dinara na godišnjem nivou. Donatori mogu biti pravna i fizička lica.

Za više informacija kontakt telefoni

063/ 160 – 52 -91 069/15 -22 -793

ili

Instrukcije za uplatu donacije
Primalac STK OSI NAIS
Svrha uplate: donacija
Žiro račun: Aik banka 105-3423-42

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com