Društvo

Neograničeni letovi i besplatne karte za najbolje studente na takmičnju “Wizz”-a

Studenti diplomskih i master studija mogu da se prijave za takmičenje na temu iz oblasti avijacije i marketinga koje organizuje avio-kompanija „Wizz air“ i pokušaju da osvoje neograničeni broj putovanja na svim linijama u okviru ove kompanije, povratne karte za letove ili druge slične nagrade.

Prijave će, ističu organizatori, trajati do 5. aprila 2017. godine

“Takmičenje pruža fantastičnu mogućnost za buduću generaciju menadžera kako bi stekli neophodno profesionalno iskustvo u rešavanju stvarnih poslovnih problema. Glavna nagrada u takmičenju je neograničen broj putovanja na svim linijama u okviru „Wizz“-ove mreže tokom jedne godine”, kažu organizatori.

Kako objašnjavaju prijavljeni studenti će 7. aprila dobiti studiju slučaja kao i detaljna uputstva i prateće materijale, a svoj odgovor treba da dostave do 21. aprila 2017. godine.

Timovi sa najboljim studijama slučaja će biti izabrani od strane interne komisije „Wizz“-a i pozvani da učestvuju u finalu koje će biti organizovano u Budimpešti 18. maja 2017.

Finalisti će predstaviti svoje studije slučaja žiriju „Wizz izazova za mlade”, koga će sačinjavati članovi „Wizz Air“-ovog izvršnog menadžmenta kao i stručnjaci sa strane.

Obrazac za prijavu je dostupan na sledećem linku: https://wizzair.com/en-gb/wizz-youth-challenge, dok popunjene obrasce treba poslati na e-mail adresu: wizzyouthchallenge@wizzair.com.

Članovi pobedničkog tima će osvojiti mogućnost da cele godine putuju neograničeno na svim linijama iz „Wizz“ mreže koja broji preko 500 linija, iz 28 baza, kojima je umreženo preko 138 destinacija u 40 zemalja. Nagrade za drugoplasirane i trećeplasirane ekipe su besplatne aviokarte.

Više informacija o „Wizz“ Izazovu za mlade mogu se naći na adresi: https://wizzair.com/en-gb/wizz-youth-challenge.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com