Ekonomija

NEODOLJIVI ZhiDou! Siguran, nečujan a malo troši – kao stvoren za gradsku vrevu

Dok nečujno krči put krotko prolazeći kroz zagušene bulevare, svojom posebnošću privlači veliki pažnju…tako izgleda vožnja ZhiDou D2 modela koji već nekoliko godina krstari srpskim putevima. Niko ne ostaje ravnodušan kada se on tako neobičan pojavi, a “najbolećivije” na njega su dame, muškarci i poslovni ljudi u njemu vide dobar način da se zaradi na jeftinijoj i bržoj dostavi, jer se modeli ove marke automobila vrlo uspešno koriste i kao dostavna vozila.

Firma ZhiDou Cenntro Balkan je ekskluzivni distributer elektro vozila Zhidou i Električnih dostavnih vozila Cenntro. Ona posluje na tržištu Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine jer je očekivano da će ubrzo električna vozila, električni auto, auto na struju, elcar, elektro auto, vozim na struju, ev car i ostali nazivi postati savim uobičajena stvar.

ZhiDou D2

Niški City Marketing Centar kao organizator Sajma automobila već nekoliko godina uspešno sarađuje sa ovom beogradskom firmom koja se već predstavljala na niškoj smotri najnovijih modela automobila.

Nišlije su bile u prilici lane da ove modele električnih vozila probaju u toku trajanja sajma, a kako će ZhiDou biti predstavljen i na “XI CORONA FREE FEST NIŠ 2020” biće organizovana i probna vožnja za sve one koji budu zainteresovani za kupovinu ovog modela.

Oktobra kreće i sve do kraja godine na oficijalnom sajtu „Auto Moto Festa“  SajamAutomobila.com  moćiće da se isprati predstvljanje ovog “automobila za budućnost”

Puno prednosti ima vožnja na struju a to su jeftinija vožnja, minimalni servisni troškovi kao i jednostavno punjenje.

Zaštita životne sredine jedan je od prioriteta življenja poslednjih decenija, električna vozila uklapaju se baš u tu priču je je vožnja ZhiDou modela pravo uživanje jer je samo upravljanje vozila ugodno, i gotovo se radi o bešumnoj vožnji bez zagađivača.

ZhiDou

Ovim automobilom možete da pređete put od 420 km, a osnovna garancija baterije do 4 godine, prosek punjenja je 5 do 6 sati, priključak 220V i Type 2.

PREDNOSTI ZhiDou

Ultra lake baterije
Sofisticirani motor
Lagana karoserija i moderan dizajn
Baterije do 27kWh

ZhiDou je brend matične kompanije Geely Holding, kao jedan od najaktivnijih proizvođača u oblasti elektro automobila. Kompanija je osnovana 1986. godine i zapošljava preko 80.000 ljudi. Komapnija Geely ne samo da je preuzela Volvo brend, već učestvuje u brendovima poput Daimler, Lotus i londonske taksi kompanije “Black Cabs”. Osim toga razvojni brend komapnije Geely Holding ima potpuno novo učešče u proizvodnji komercijalnih (lakih dostavnih) vozila Cenntro koju obeležava serija Metro i Metro II.

Model ZhiDou D2 možete da pogledate detaljno na virtuelnom sajmu automobila koji kreće oktobra i biće online sve do kraja ove kalandarske godine. Ovlašćeni uvoznici ovog modela najavili su da će organizovati i probne vožnje za zainteresovane.

DOBRO DOŠLI NA XI CORONA FREE FEST NIŠ 2020.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Да…. изузетно је сигурно и безбедно то што је нечујан.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com