Promo

NEO MAG – Prijatelji koji su uz Vas u svim situacijama

Najveći privatni dijagnostički centar na jugu Srbije NEO MAG radi punim kapacitetom i svojim sugrađanima pruža ono u čemu su najbolji – profesionalnu zdravstvenu u slugu!

Od prvog dana, nakon pauze zbog epidemije, broj pacijenata koji dolaze u NEO MAG kako bi rešili svoje zdravstvene probleme se povećava, a ono što dobijate je i više od zdravlja, to su prijatelji koji su uz Vas u svim situacijama!

U Neo Magu u svakom trenutku brinu i o prevenciji i očuvanju zdravlja, tako da se preduzimaju sve neodne mere radi prevencije i zaštite od Kovida-19. Nakon svakog pregleda obavlja se detaljnja dezinfekcija aparata i prostorija.

NEO MAG – IME KOJE GARANTUJE PROFESIONALNOST

NEO MAG

Konstantno prateći najnovije zdravstvene trendove NEO MAG pruža celovitu zdravstvenu uslugu – od dijanostike do prevencije i najopremljeniji je dijagnostički centar u regionu.

Pored rendgen aparata, skenera i ultra zvuka, bitno je istaći da poseduju, jedini u gradu, magnetnu rezonancu od 1,5 T (Tesla) što je po propisima svih svetskih standarda.

NEO MAG

Osnovni zadatak Dijagnostičkog centra „Neo Mag“ je da se kroz pravovremenu dijagnostiku spreči razvoj bolesti ili da se bolest otkrije u što ranijoj fazi i tako izbegne dugotrajno iscrpljujuće lečenje. Pacijenti i profesionalnost na prvom mestu!

Vrhunskim medicinskim stručnjacima brza i kvalitetna usluga i individualni pristup svakom pacijentu su prioriteti!

Ono što “Neo Mag” izdvaja u odnosu na sve dijagnostičke centre jeste da se pregledi rganizuju u terminu koji Vama odgovara, bez čekanja, gde nakon pregleda na magnetnoj rezonanci, skeneru, rendgenu ili ultra zvuku odmah dobijate :

  • Izveštaj doktora radiologa
  • CD
  • Film
  • Konsultaciju radiologa i uput za dalje lečenje koje takođe možete uraditi odmah u Dijagnostički centar „Neo Mag“

U NEO MAGU permanetno prate i primenjuju sve preporuke i propisane mere Vlade Republike Srbije, u zaštiti od širenja zaraznih bolesti.

NEO MAG
 NEO MAG
IX brigade 1
018 520640; 018 520174; 065 3520640
 Facebook
www.magnetnis.com

 

 

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close