Promo vesti

NEO MAG – Deo pobedničkog tima!

Fudbalski klub Radnički iz Niša poslednjih godina beleži izuzetne rezultate. U samom su vrhu tabele u našem prvenstvu, dok su drugu godinu zaredom obezbedili plasman u evropsko takmičenje.

Da bi se ostvarila kontinuirana pobednička forma potreban je čitav tim koji funkcioniše kao mehanizam sata – jasno, precizno i bez grešaka.

Dijagnostički centar Neo Mag deo je pobedničkog tima, koji, zasigurno, donosi izvanredne rezultate!

NEO MAG

Za spremnost, formu i zdravlje igrača Radničkog, zaduženo je upravo stručno osoblje Neo Maga.

Od provera, prevencije, lečenja povreda i opravka, najbolji dobijaju najbolje – kompletan tretman kako bi spremni i sigurni istrčali na teren i dali 100% svojih mogućnosti.

NEO MAG

Specijalista radiologije doktor Aleksandar Ivković svoju stručnost i dugogodišnje iskustvo stavlja na raspolaganje igračima svakog dana, pre, posle i u toku same utakmice. Po tome što ima dijagnostički centar Neo Mag, Radnički je jedinstven klubu Srbiji.

A Neo Mag je svojim „domaćinskim“ poslovanjem jedinstven dijagnostički centar! Naime, iz Neo Maga priskaču u pomoć, ukoliko ima potrebe, svakom igraču koji kao gost zakorači na travnati teren Čaira!

NEO MAG
IX brigade 1
018 520640;
018 520174;
065 3520640
Facebook

Tako da, sa ponosom možemo reći da Nišlije imaju ono najbolje – pobednički tim! I znajte, kada god posetite Neo Mag, postajete deo tog pobedničkog tima, a o Vašem zdravlju birnu najveći profesionalci!

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close