Politika

Nenad Stanković negira da je vređao novinare. “Rekao sam u šali, nikome se nisam lično obratio”

"To je izmišljena priča" - kaže Stanković.

Nakon što su stgle najoštrije osude na rečnik gradskog većnika Nenada Stankovića, koji se prilikom odlaska na Vučićev miting u Beogradu obratio novinarima rečima: „Ne se..te dok je voz u stanici“, Stanković je danas tvrdnje novinara negirao i rekao da se samo našalio sa grupom ljudi sa kojom je krenuo na miting. Njegovu ostavku nakon ovakvog rečnika i obraćanja novinarima zatražio je potpredsednik Zdrave Srbije Oliver Paunović i predstavnici opozicionih stranaka u Nišu. Zajedničko saopštenje potpisali su tada Narodna stranka, Demokratska stranka, Stranka slobode i pravde, Zajedno – Moramo, Zeleno-levi front, Pokret slobodnih građana, Pokret za preokret.

 

“Svako ko je putovao vozom i koristio toalet zna da tamo piše da je zabranjeno korišenje toaleta dok je voz u stanici. Ja sam bio sa određenom grupom ljudi, nisam bio sam sa novinarima, kada sam njima nešto rekao. Jedino je tačno da sam to rekao prilikom ulaska u voz i nikome se nisam direktno, lično obratio. Da li se neko tu prepoznao, da li je neko želeo da pravi senzacionalizam od toga, da privlači pažnju na sebe, to je stil tih koji to rade. To nije prvi put da prave neki lažni senzacionalizam od nekih stvari koje su izrečene ne njima, nego nekoj grupi ljudi, u šali i da to koriste na nepristojan i bezobrazan način”, pravdao se Stanković za skupštinskom govornicom.

I o ostavci koju je najavio ne razmišlja, jer i dalje tvdi da na protestu sa Matejevčanima nije bio nijedan stanovnik Jasenovika.

“Ako sam ja rekao da u 168 ljudi, u glavu, nije bilo nijednog iz Jasenovika, onda nije bilo. To je proverena informacija, ne baratam ja naklapanjima, nego dajem činjenice i iznosim informacije. Čak i organizator tog protesta je sam naveo da nije bilo zbog toga što oni nisu ni bili pozvani na taj protest. U međuvremenu su rekli i da se pojavio taj i taj. Ja vam kažem da taj i taj ne živi tamo, nego u selu pored njega. To možete da proverite u MUP-u. Tamo postoji zapisnik da je vršena provera tog gospodina jer je on konkurisao za žandarmeriju”, dodao je Stanović.

Nenad Stanković nije danas želeo da da izjavu novinarima, već je poručio da će se obratiti za skupštinskom govornicom.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

    1. Bar da smo ga birali pa ajde. Nego se dovukao, od jedne stranke do druge… Neša hitler, pa taj ne zna gde mu je levo, zalutao u svakom pogledu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com