Društvo

NEMA VIŠE PRESKAKANJA: Nova zaštitna ograda na Bulevaru Nemanjića kod pijace

Nastavljeni su radovi na montaži zaštitne ograde na Bulevaru Nemanjića. Prema najavama iz JKP Parking servis danas će ograda biti montirana u delu od pijace „Boško Buha“ do kružnog toka na raskrsnici sa ulicom Blagoja Parovića. Ograda koja će biti postavljena je znatno viša u odnosu na prethodnu, pa će pretrčavanje ulice, koje je bilo praksa u ovom delu grada, postati prošlost.

Radovi predstavljaju deo programa Saveta za bezbednost saobraćaja, koji se finansira sredstvima od saobraćajnih prekršaja. Zaštitna ograda biće postavljena od Delte do Trošarine.

Na ovaj program je suglasnost dala Agencija za bezbednost saobraćaja i to je samo jedna od mera kojom se želi povećati bezbednost u saobraćaju, naročito posle stravične nesreće na Bulevaru Medijana gde je stradalo dete i mlađi muškarac.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

3 Komentara

  1. razumem da je svrha bezbednost, ali mogli su malo lepsu ogradu da smisle, izgleda ko zatvorska ograda

  2. Novopostavljena ograda je potpuno neprimerena za grad. Pravo ruglo! Postojeća ograda je primerenija, a eventualno preskakanje, koje se dešava ali je mnogostruko ređe nego pre postavljanja ograde je tema za saobaćajnu policiju – sa par kazni, brzo bi se ljudi “naučili” redu.

    Uz to, korišćenje nesreća na Bulevaru Medijana za pravdanje ružne ograde na Bulevaru Nemanjića je u najmanju ruku neukusno. AKo je tako, što ne krenuste od Bulevara Medijana, pa postavite prvo tamo primerenu ogradu da vidimo efekat – a ne da te nesreće koristite da ružite Bulevar Nemanjića. Užas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com