Video

Nema više parkiranja sa upaljena sva četiri žmigavca (VIDEO)

Komunalna milicija počela je da obavlja kontrolu ometanja saobraćaja, tako da sada nećet moći više da se parkirate sa upaljena sva četiri žmigavca na kolovozu da bi na brzinu otišli u kupovinu, ili završili neki drugi posao.

Sve češća je slika na ulicama u centru grada da na sred saobraćajne trake vidite parkirano vozilo sa upaljenim žmigavcima, koji bi trebalo da vam “kažu” da se vozač brzo vraća. Sada će kontrolu obavljati Komunalna milicija.

“Komunalna milicija ovakav vid ponašanja sada može da kontroliše. U toku vanrednog stanja građani su se opustili kada je parkiranje u pitanju, primećeno je i to zauzimanje traka, kada vozači na brzinu izađu iz svog automobila, a praktično blokiraju celu kolovoznu traku. U narodnom periodu će Komunalna milicija biti više angažovana i kontrolisati takve slučajeve”, kazao je načelnik Komunalne milicije Milan Đorđević Niškim Vestima.

 

On ističe da je Komunalna milicija već odredila lokacije koje će kontrolisati i u kom vremenskom periodu. Reč je o visokofrekfentnim ulicama u centralnoj gradskoj zoni, tačnije Dušanova, Voždova, Nikole Pašića, Vojvode Mišića, Bulevar dr Zorana Đinđića.

Vozačima koji na ovaj način ometaju saobraćaj biće izdat prekršajni nalog i moraće da plati kaznu od 5.000 dinara.

Kako će postupati Komunalna milicija kada je kontrola ometanja saobraćaja u pitanju opširnije možete pogledati u VIDEU.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

11 Komentara

  1. I na palilulskoj rampi se vozila zaustavlaju na sred pešačkog prelaza, blokirajući ga celog.

    1. Kada je vozilo na kolovozu, za isto je nadležna SAOBRAĆAJA POLICIJA.
      Kada je vozilo na trotoaru ili zelenoj površini nadležna je KOMUNALNA MILIICIJA.
      Tako glasi zakon. Za sve ove godine zakon je kršen od strane JKP Parking servis, jer je nalog za oduzimanje predmeta davalo nenadležno lice.

  2. Sta je to bitno…bitno je da se uspostavi red i da se sankcionise bahatost. Srbin samo kazne razume, udri po dzepu i eto kulture.

  3. Jao policajci koji god da ste, pa zar sad, pred izbore da uvodite mere. Znate koliko je to nezadovoljnih glasaca, ovaj – vozaca.

  4. Ajde i to čudo da vidimo …

    Kalča, Palilula, Bulevar, Čair, … gde sve nema bahato ostavljenih automobila po sred ulice (da ne kažem kolovoza) da bi neki Baja, uglavnom, popio kafu a da ne plati parking … ili podigao keš sa bankomata ili … ili. ..

    Cenim da će i dalje zatamnjeni besni automobili i džipovi, iz straha da službeno lice ne dobije po njonji, i dalje parkirati gde stignu, a ljudi, koji u svojoj muci ne mogu da priušte traženje parkinga, dobijati kazne čim pomisle na 4 (ž)migavca …

  5. svaka cast ako ovo zazivi.ipak mi nismo palanka da se parkiramo gde stignemo.a ako bas tu nema oznacenih parking mesta mozete malo i pesaka do cilja.

  6. I treba neko da kažnjava bahate vozače koji to rade. Pa oni se bahate jer nema niko da ih kažnjava a ne zato što su hrabri. A konjske zaprege u čijoj su nadležnosti što prolaze kroz grad?

  7. Hvala Bogu da se setili da kažnjavaju jer je prevršilo svaku meru,ali da vazi i za džipove.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com