Društvo

Nema više gužvi na naplatnim stanicama oko Niša

Zbog tehničkog kvara na novom agregatu, koji napaja strujom kompletnu naplatnu stanicu, danas su se na stanici Niš istok napravile gužve, a zadržavanje automobila prema navodima JP “Putevi Srbije” bilo je do 10 minuta. Uprava saobraćajne policije preusmeravala je saobraćaj na naplatne stanice Niš Malča i Niš Sever usled čega je na ovim mestima gužva bila velika.

Da su nove naplatne stanice napravile duge kolone kazali su Niškim Vestima građani Niša. Na naplatnoj stanici kod Malčanske petlje prema njihovim navodima kolona je kažu bila duga, da je trebalo mnogo vremena da bi se uključili na auto put za Niš.

Agregat je ubrzo bio ponovo u funkciji, i prema navodima Puteva srbije saobraćaj na naplatnoj stanici Niš istok se odvija bez zadržavanja, kao i na naplatnim stanicama Niš Sever i Niš Malča.

Saobraćajne gužve danas su primećene i u centru Niša, a kako kažu naši sugrađani mnogi su koristili upravo te saobraćanice izbegavajući da plate putarinu na naplatnim stanicama.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com